Cei doi jucători au vorbit mereu frumos unul de celălalt în public, iar fotbalistul lui Real Madrid a ținut să o facă din nou, pentru Telefoot, care a difuzat cea de-a doua parte a interviului cu Benzema, prima parte fiind difuzată săptămâna trecută.
Kylian Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG și va ajunge, cel mai probabil, la Real Madrid în vară, ca jucător liber de contract.
Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 7 ORE

Benzema, compatibil cu Mbappe

Atacantul lui Real Madrid este de părere că are o viziune asemănătoare cu Mbappe în legătură cu fotbalul. Cei doi sunt colegi la naționala Franței, după ce Benzema a fost selecționat în luna mai a anului trecut după o pauză de 6 ani: "Eu și Kylian vedem fotbalul într-un mod similar. Nu avem nevoie de multe atingeri, sunt momente în joc când el centrează, sau altele în care alege să șuteze, de aceea este unul dintre cei mai buni", a precizat atacantul lui Real Madrid.
CITEȘTE ȘI:
Karim Benzema încearcă să-și îmbunătățească jocul pe zi ce trece, iar anul acesta a fost în cărți pentru câștigarea Balonului de Aur: "Încerc să continui povestea, atât la națională, cât și la echipa de club. Bineînțeles că m-am schimbat de-a lungul timpului, acum am copii, o familie, pot spune că sunt bărbat", a explicat francezul, în legătură cu evoluția sa de la sosirea pe Bernabeu.
Atacantul de 34 de ani a fost protagonist în cazul "Valbuena", din cauza căruia nu a fost selecționat 6 ani la naționala Franței, însă a revenit în luna mai și a participat la Campionatul European alături de țara sa, acolo unde Franța a fost eliminată în optimi de Elveția.
"A fost un moment emoționant. Mondialul înseamnă tot, chiar dacă avem Liga Campionilor, care seamănă cu un Mondial pentru cluburi. Suntem obligați să câștigăm acest turneu final, Franța este favorită, calitatea pe care o au jucătorii noștri, evoluțiile lor la echipele de club ne dau speranțe că putem fi cei mai buni", a precizat Benzema, pentru Telefoot.
"Sunt sigur că este un jucător care va juca la Real Madrid într-o bună zi. Ne înţelegem foarte bine şi e clar că-mi doresc să vină la Madrid", spunea Benzema despre Mbappe, pentru AS, în luna septembrie.
Cei doi vor fi adversari în partida dintre PSG și Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor, meci ce se va disputa pe 15 februarie, la Paris.
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM 8 ORE