Atacantul francez se așteaptă la un sezon dificil la toate nivelurile, atât individual, cât și colectiv.
Benzema este cel mai bun marcator din La Liga în acest sezon, cu 17 reușite în 21 de partide pentru madrileni, fiind foarte apreciat de fani pentru evoluțiile solide din acest sezon.
Totuși, există un motiv pentru care atacantul de 34 de ani ar putea pleca de la echipa de pe Bernabeu: venirea lui Erling Haaland, conform El Nacional. Vârful și-ar dori să evolueze alături de Kylian Mbappe, iar o eventuală venire a norvegianului l-ar determina să plece de la Real Madrid.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 8 ORE

Haaland IN, Benzema OUT?

Aceeași sursă precizează că atacantul, ajuns la 34 de ani, nu și-ar dori să-și riște locul de titular în echipă în cazul venirii lui Haaland pe Bernabeu.
În cazul în care transferul se va realiza, deși presa din Spania preciza zilele trecute că madrilenii se vor concentra doar pe transferul lui Kylian Mbappe, Karim Benzema ar putea începe discuțiile cu PSG pentru un transfer spectaculos.
Florentino Perez a aflat de situația lui Benzema și va trebui să ia o decizie în perioada următoare. Jucătorul are contract cu Los Blancos până în 2023, dar este un pion-cheie în echipa lui Carlo Ancelotti, iar o eventuală plecare a lui nu i-ar conveni președintelui madrilenilor.
Citește și:
Cazul lui Mbappe este foarte diferit. Benzema și-a exprimat deja dorința de a rămâne la Real, întrucât se simte apreciat și este unul dintre căpitanii echipei, dar nu în orice condiții.
El consideră că se află într-un moment de maturitate fotbalistică, în care merită să aibă rolul de principal atacant al Realului, astfel venirea lui Mbappe nu l-ar deranja pe Benzema, aceștia fiind colegi la naționala Franței.
Mbappe ar ocupa postul de bandă dreapta și nu i-ar amenința poziția din echipă lui Benzema, în timp ce Haaland ar veni să evolueze exact pe postul francezului, ceea ce nu i-ar conveni.
Karim Benzema este cotat de site-ul Transfermarkt la 25 de milioane de euro.
Fotbal
VAR-ul, sintagma cheie la finalul unui sezon nebun
ACUM 10 ORE
Liga
Cum a "trădat-o" Kylian Mbappe pe Real Madrid! Dezvăluirea făcută azi în Spania
ACUM 12 ORE