Karim Benzema a făcut un alt meci uriaș pentru Real Madrid, aseară, la Valencia, în etapa a 5-a din La Liga, unde echipa lui a câștigat cu scorul de 2-1. Atacantul naționalei Franței a fost implicat la ambele goluri. În minutul 86 a pasat decisiv pentru Vinicius Junior, care a restabilit egalitatea. Două minute mai târziu, Benzema a înscris și golul victoriei, cu care Real Madrid se menține în frunte în La Liga.
Francezul a început excelent sezonul, drept dovadă că este cel mai prolific atacant din Europa, din marile campionate, după numărul de goluri și pase decisive. Exceptând Ligue 1 în Franța, unde s-au jucat deja 6 etape, în celelalte patru întreceri de top, Premier League, La Liga, Bundesliga și Seria A s-au disputat 4-5 etape.
Cotidianul Marca a făcut o recenzie a celor mai eficienți jucători și iată ce a ieșit:
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM 2 ORE

Locul 1: Karim Benzema (11)

https://i.eurosport.com/2021/09/19/3223394.jpg
La 33 de ani, francezul continuă să fie reperul în atac pentru echipa Los Blancos, după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Transferul lui Kylian Mbappe nu s-a mai realizat la finalul lunii august, dar ofensiva lui Real Madrid nu suferă deloc. Parteneriatul Benzema - Vinicius este letal și a rezolvat un alt meci în favoarea Realului
Francezul a început sezonul șase goluri și cinci pase decisive în cinci meciuri. Cifrele îl recomandă cel maiîn formă atacant din primele 5 campionate ca valoare din Europa.

Locul 2: Erling Haaland (10)

https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223501.jpg
Starul norvegian impresionează și la începutul acestui sezon, dar pentru moment este după Benzema. El a înscris deja 7 goluri pentru Borussia Dortmund în 5 etape, ceea ce înseamnă o medie de un gol la fiecare 64 de minute. Erling Haaland a și pasat decisiv de 3 ori. Așa cum a precizat și sursa citată, Borussia Dortmund devine un club prea mic pentru el.

3. Robert Lewandowski (7)

https://i.eurosport.com/2021/09/18/3222468.jpg
Atacantul polonez de la Bayern Munchen are tot 7 goluri realizate în 5 etape, doar că el nu a oferit încă niciun assist pentru coechipieri. Media reușitelor este chiar mai bună decât a lui Haaland, un gol înscris la fiecare 57 de minute. Lewandowski a terminat sezonul trecut din Bundesliga cu 41 de goluri.

4. Michail Antonio (7)

https://i.eurosport.com/2021/08/15/3201746.jpg
Este omul surpriză din Top 5 și singurul jucător din Premier League care figurează în acest clasament este Michail Antonio. Jucătorul care a devenit de curând internațional jamaican, a început sezonul cu patru goiluri și 3 pase decisive în patru partide. El nu a evoluat în ultima etapă cu Manchester United din cazua unei suspendări. Ascensiunea lui Michail Antonio este fulminantă, având în vedere că și-a început cariera la cel mai înalt nivel ca fundaș.

5. Kylian Mbappe (7)

https://i.eurosport.com/2021/09/19/3223284.jpg
Jucătorul despre care s-a discutat enorm că ar putea ajunge la Real Madrid este dedicat total acum celor de la PSG. Performanțele lui din startul sezonului înseamnă patru goluri și trei pase decisive în șase jocuri. Duminică seara, Kylian Mbappe i-a pasat decisiv lui Mauro Icardi în minutul 92, în victoria cu 2-1 împotriva Olympique Lyon, meci care a stârnit totuși mari controverse prin prisma faptului că Lionel Messi a fost schimbat mai devreme.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, record negativ la Campionatul Mondial! E primul jucător din istorie care pățește asta
ACUM 3 ORE