CEO-ul lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat că președintele UEFA, Aleksander Ceferin, ia în calcul organizarea Euro 2020 într-o singură țară în această vară.
Turneul a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Deși Euro urmează să aibă loc începând cu 11 iunie în 12 orașe în țări diferite, acest concept a fost creat înainte de începerea pandemiei.
https://i.eurosport.com/2020/11/12/2935945.jpg
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 4 ORE
”Nu trebuie să uităm că ideea de a organiza turneul așa a venit când coronavirusul nu exista... a venit ca o inițiativă a Comisiei Europene pentru a avea fotbal în toată Europa”, a declarat Rummenige pentru Muencher Merkur.
Știu că președintele UEFA, Aleksander Ceferin - care are mare grijă cu corona - se gândește dacă nu cumva ar avea mai mult sens în aceste vremuri să fie organizat turneul într-o singură țără. Totul cu măsurile de igienă necesare, desigur.

Ce meciuri ar fi urmat să găzduiască Bucureștiul

Programul meciurilor este următorul:
  • 14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00
  • 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00
  • 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00
De asemenea, va mai avea loc un meci din optimile de finală, programat pe 29 iunie, de la ora 21:00. Din păcate pentru microbiștii din țara noastră, România nu a obținut însă calificarea și a ratat șansa de a juca pe National Arena. Dacă s-ar fi calificat, România ar fi jucat două meciuri din grupe, pe teren propriu. EURO 2020 se va disputa între 11 iunie și 11 iulie 2021, dar va păstra denumirea inițială.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 4 ORE