Kazuyoshi Miura, în vârstă de 52 de ani, are de gând să sfideze orice record de vârstă în fotbalul mondial. Atacantul japonez a semnat un nou contract cu Yokohama FC, înțelegere care este valabilă până în sezonul 2020. Miura va împlini pe 26 debruarie 53 de ani, dar nu se gândește deocamdată la retragere.
Fotbalistul japonez a bătut în 2017 recordul lui Stanley Matthews, al celui mai în vârstă jucător de fotbal care a reușit să marcheze într-o competiţie profesionistă. Miura își dorește să evolueze la un nivel cât mai ridicat. Prin urmare, niponul va juca în prima ligă japoneză pentru prima dată din 2007 încoace. A promovat cu Yokohama FC la finalul sezonului trecut din liga secundă.

Miura, cel vârstnic jucător de fotbal

Romanian Liga I
FCSB, fără bonusuri după transferurile lui Man și Moruțan! Care este motivul
ACUM 39 MINUTE
"Sper să mă bucur în continuare de fotbal şi să contribui la obiectivul clubului de a rămâne în prima ligă. Voi munci din greu pentru a contribui la victoriile echipei", a declarat Kazuyoshi Miura. Japonezul care joacă la Yokohama din 2005 a fost folosit în sezonul trecut de doar trei ori. Echipa la care evoluează Miura va debuta în noul sezon din prima ligă japoneză pe 23 februarie, contra echipei la care joacă Andres Iniesta, Vissel Kobe.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jamie Carragher, despre Romelu Lukaku: "Este o bombă cu ceas în vestiarul lui Chelsea"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
ACUM 3 ORE