Miura, cunoscut drept "Regele Kazu" în ţara sa, a devenit cel mai vârstnic jucător care a evoluat în prima divizie japoneză, în sezonul trecut, sub culorile clubului Yokohama FC, iar acum caută noi oportunităţi, după ce această formaţie a retrogradat în liga secundă.
El a declarat că primeşte "numeroase informaţii" despre cluburile interesate de el subliniind că "va fi o muncă dificilă" să decidă unde va evolua în sezonul viitor.
"Vreau să stabilesc ceea ce este mai important pentru mine, apoi să iau o decizie onestă, bazată pe sentimentele mele", a precizat el.
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM 2 ORE
CITEȘTE ȘI:
"BINE AȚI VENIT ÎN CATEDRALĂ!". NOUL STADION AL LUI MILAN ȘI INTER, "CEL MAI FRUMOS DIN LUME"

Miura, fotbalist profesionist din 1986

Miura şi-a început cariera la echipa braziliană Santos FC, în 1986, în condiţiile în care în Japonia nu exista o ligă profesionistă la momentul respectiv. El a mai jucat apoi la formaţiile Verdy Kawasaki, Genoa, Dinamo Zagreb şi Vissel Kobe.
Anul trecut, în luna septembrie, Miura declara pentru agenţia Reuters că pasiunea sa pentru fotbal a rămas intactă şi că nu este interesat de stabilirea de noi recorduri legate de vârstă.
"Sentimentele mele faţă de fotbal şi aspiraţiile mele legate de faptul că vreau să am succes în fotbal nu s-au schimbat de când am devenit jucător profesionist în Brazilia, în 1986. Pasiunea mea nu s-a schimbat deloc", spunea fotbalistul nipon.
Sursa:
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM 3 ORE