Internaționalul român a aflat astăzi că autoritățile locale au decis să închidă mai multe orașe, începând de luni, pentru a opri răspândirea virusului Covid-19.
Atacantul lui Ludogorets a vorbit despre situația delicată prin care trece în aceste momente în Bulgaria, alături de familia sa.
"Am aflat azi, la 5! De luni, cei de aici au decis să închidă mai multe orașe, tocmai pentru a împiedica ca acest nou coronavirus să nu se răspândească peste tot. Măsura de închidere a orașelor este o măsură destul de puternică
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM O ORĂ
N-am cum să mă întorc în România, există interdicție din partea clubului! Clubul ne-a asigurat că partea financiară nu va fi afectată în ciuda acestei perioade mai puțin prielnice. Toate cluburile ar trebui să asigure partea financiară, deși, practic, noi nu producem nimic. Cluburile n-au venituri, dar au contracte.", a spus Keșeru pentru DigiSport.

Keșeru: "Stăm izolați de 5 zile"

Keșeru nu s-a aflat deloc în contact cu patronul lui Ludogorets, care a fost testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile. Internaționalul român se află în auto-izolare alături de familia sa de 5 zile și se antrenează în casă.
"De sâmbăta trecută s-a oprit și fotbalul aici, în Bulgaria. Nu am plecat acasă, am preferat să rămânem aici, am și familia cu mine, așa că nu sunt probleme. Eu sunt cu niște prieteni la vilă pe lângă Varna, ne-am izolat de cinci zile, nu ieșim de aici. Aici sunt 100 de cazuri. Am auzit din presă că patronul nostru a fost depistat pozitiv, dar n-am mai intrat în contact cu el de pe 5 februarie, când am fost în Antalya. Nu există niciun risc direct.
Sigur că noi nu ne mai antrenăm grupat, dar fiecare dintre noi a primit câte un program separat pe care-l respectăm.", a mai spus românul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM O ORĂ
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 7 ORE