Ajuns la 33 de ani, vârful român mai avea contract cu echipa care a dominat categoric ultimul deceniu din fotbalul bulgar doar până în vară. Conducerea a încercat să îl convingă să mai semneze pentru un sezon, însă atacantul s-a găsit în primul rând la siguranța sa financiară. Cum agentul său îi prezentase mai multe oferte, una dintre ele foarte motivantă financiar, românul părea că e gata să dea curs unei alte provocări.
În cele din urmă, însă, Claudiu a gândit cu inima. Atacantul se simte perfect la Ludogorets şi, după ce oficialii au venit cu o nouă propunere, valabilă de această dată pe doi ani, Keşeru a acceptat să îşi pună semnătura pe prelungirea contractului.
"Sunt foarte fericit să-mi continuu cariera la Ludogorest. Sunt de cinci ani la club și simt că m-am născut aici. Cred că, alături de colegii mei de echipă, avem foarte multe de oferit lui Ludogorets", a spus Claudiu Keșeru, potrivit presei bulgare.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
ACUM 13 MINUTE

Keşeru ar fi primit foarte mulţi bani în Qatar

Presa bulgară anunța acum o lună că Al-Rayyan, din Qatar, i-a făcut o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar decât ce îi propusese Ludogorets, astfel că fotbalistul părea tentat să o accepte. Nu ar fost primul contact al lui Keșeru cu echipele din Golf, el evoluând după plecarea de la FCSB la Al-Gharava.
În Bulgaria din 2015, Keșeru a dat dovadă că e un atacant pur sânge, având o rată de goluri impresionantă pentru echipa care a dominat fotbalul din țara vecină. Claudiu a marcat 119 goluri în 199 de partide jucate. El este golgheterul all-time al campioanei Bulgariei. De când a fost ajuns la Ludogorets în 2015, internaționalul român a câștigat 4 titluri de campion și 2 Supercupe ale Bulgariei.
De-a lungul timpului, Keșeru a mai evoluat la FC Bihor, Nantes, Libourne, Tours, Angers, Bastia, FCSB și Al-Gharafa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Germania domină topul celor mai buni 40 de fotbaliști U21! Cine se luptă pentru trofeul Golden Boy
ACUM 37 MINUTE
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM O ORĂ