Kevin De Bruyne a fost din nou cel mai bun om al lui Manchester City. Belgianul a marcat un gol frumos și a creat mai multe faze periculoase la poarta lui Lopes. De Bruyne e foarte afectat de modul în care a fost pusă să joace Manchester City în prima repriză a sfertului de finală UCL de la Lisabona și îl acuză îndirect ăpe Guardiola pentru acest nou eșec.
"Alt an, aceleași greșeli! În prima prima repriză nu am fost destul de buni. Am revenit, am egalat și în repriza a doua am fost mai realiști. Lyon nu ne-a pus ,mari probleme, dar trebuie să învățam din aceste meciuri. Trebuie să mă duc acasă, unde m- așteaptă soția. Trebuie să mă gândesc la altceva!" a spus De Bruyne după eliminarea în fața lui Lyon.
https://i.eurosport.com/2020/07/26/2856083.jpg
Fotbal
Chelsea dă asaltul asupra lui Juventus! Oferă 250 de milioane de € pentru cei mai valoroși jucători
ACUM 3 MINUTE

Manchester City, 4 ani la rând cu eliminări în sferturile Champions League

De la venirea la Manchester City în 2015, Kevin De Bruyne a jucat o sigură semifinală de Champions League. Cu Manuel Pellegrini pe bancă, City a pierdut cu 1-0, la general, în fața lui Real Madrid în aprilie 2016.
Sosirea lui Pep Guardiola nu a adus saltul calitativ în Europa pentru Manchester City care în ultimii 4 ani a fost eliminată de Monaco, Liverpool, Tottenham și Lyon.
Fotbal
Messi, "responsabil" pentru deteriorarea relației Neymar-Mbappe? Ce au descoperit francezii
ACUM 4 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
ACUM 38 MINUTE