Kevin De Bruyne a fost din nou cel mai bun om al lui Manchester City. Belgianul a marcat un gol frumos și a creat mai multe faze periculoase la poarta lui Lopes. De Bruyne e foarte afectat de modul în care a fost pusă să joace Manchester City în prima repriză a sfertului de finală UCL de la Lisabona și îl acuză îndirect ăpe Guardiola pentru acest nou eșec.
"Alt an, aceleași greșeli! În prima prima repriză nu am fost destul de buni. Am revenit, am egalat și în repriza a doua am fost mai realiști. Lyon nu ne-a pus ,mari probleme, dar trebuie să învățam din aceste meciuri. Trebuie să mă duc acasă, unde m- așteaptă soția. Trebuie să mă gândesc la altceva!" a spus De Bruyne după eliminarea în fața lui Lyon.
https://i.eurosport.com/2020/07/26/2856083.jpg
Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
ACUM 20 MINUTE

Manchester City, 4 ani la rând cu eliminări în sferturile Champions League

De la venirea la Manchester City în 2015, Kevin De Bruyne a jucat o sigură semifinală de Champions League. Cu Manuel Pellegrini pe bancă, City a pierdut cu 1-0, la general, în fața lui Real Madrid în aprilie 2016.
Sosirea lui Pep Guardiola nu a adus saltul calitativ în Europa pentru Manchester City care în ultimii 4 ani a fost eliminată de Monaco, Liverpool, Tottenham și Lyon.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 31 MINUTE
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 36 MINUTE