Keylor Navas este implicat într-un scandal uriaș în țara sa natală, Costa Rica. Luni, fostul președinte al federației din Costa Rica, Eduardo Li, a adus la lumină o acuzație extrem de gravă la adresa portarului lui PSG.
Au existat zvonuri de mai mulți ani comform cărora Navas, Bryan Ruiz și Celso Borges sunt de fapt cei care ”conduc” naționala iar opinia lor determină cine va fi următorul manager.
Conform lui Li, cei trei jucători erau dispuși să piardă intenționat meciuri pentru a forța plecarea fostului selecționer, Jorge Luis Pinto.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp, prima reacție după ce Diego Simeone a refuzat să dea mâna cu el la finalul partidei
ACUM O ORĂ

Navas, Luiz și Borges au dat în judecată oficialii federației

Cei trei l-au dat în judecată pe Eduardo Li dar și pe fostul director al federației, Rafael Vargas, pentru defăimare. Li a precizat că Pinto avea o clauză în contractul său, de care cei trei știau, că dacă va pierde trei meciuri consecutive ar putea fi dat afară.
”Jucătorii știau de această clauză iar Keylor Navas a fost cel care a amenințat că va face astfel încât naționala să piardă trei meciuri la rând. Jucătorii nu mai voiau ca Pinto să fie antrenor, relația dintre ei era stricată deja, dar eu eram șocat că ei știau de această clauză”, a afirmat Li.
Pinto a fost antrenorul naționalei din Costa Rica între 2011 și 2014 și are în palmares un parcurs excelent la Campionatul Mondial din 2014, el fiind votat cel mai bun antrenor din zona CONCACAF în același an.
Liga Campionilor UEFA
Cum a explicat Kylian Mbappe momentul care a făcut înconjurul planetei la partida PSG – RB Leipzig
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Erling Haaland și-a găsit "Nașul" la Amsterdam. Este pentru prima dată când i s-a întâmplat așa ceva
ACUM 3 ORE