Keylor Navas este implicat într-un scandal uriaș în țara sa natală, Costa Rica. Luni, fostul președinte al federației din Costa Rica, Eduardo Li, a adus la lumină o acuzație extrem de gravă la adresa portarului lui PSG.
Au existat zvonuri de mai mulți ani comform cărora Navas, Bryan Ruiz și Celso Borges sunt de fapt cei care ”conduc” naționala iar opinia lor determină cine va fi următorul manager.
Conform lui Li, cei trei jucători erau dispuși să piardă intenționat meciuri pentru a forța plecarea fostului selecționer, Jorge Luis Pinto.
Cupa Mondială FIFA
Sofa Commentary, o premieră Eurosport România. Vezi meciurile tari de la Mondial alături de noi
ACUM 11 MINUTE

Navas, Luiz și Borges au dat în judecată oficialii federației

Cei trei l-au dat în judecată pe Eduardo Li dar și pe fostul director al federației, Rafael Vargas, pentru defăimare. Li a precizat că Pinto avea o clauză în contractul său, de care cei trei știau, că dacă va pierde trei meciuri consecutive ar putea fi dat afară.
”Jucătorii știau de această clauză iar Keylor Navas a fost cel care a amenințat că va face astfel încât naționala să piardă trei meciuri la rând. Jucătorii nu mai voiau ca Pinto să fie antrenor, relația dintre ei era stricată deja, dar eu eram șocat că ei știau de această clauză”, a afirmat Li.
Pinto a fost antrenorul naționalei din Costa Rica între 2011 și 2014 și are în palmares un parcurs excelent la Campionatul Mondial din 2014, el fiind votat cel mai bun antrenor din zona CONCACAF în același an.
Cupa Mondială FIFA
Turiştii de la Cupa Mondială, mult sub aşteptări. Cifrele oferite de Qatar, după 2 săptămâni
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti, surprins că Ronaldo a fost rezervă cu Elveția: "Poate că încă se simte ca la 20 de ani"
ACUM O ORĂ