Universitatea Craiova a fost învinsă de albanezii de la FK Laci cu scorul de 1-0, în primul meci al dublei care contează pentru turul al doilea al UEFA Conference League.
După un început echilibrat de partidă, în care ambele echipe s-au bazat mai mult pe șuturile de la distanță, Craiova a avut două mari șanse de a marca. Prima ocazie de gol a venit în minutul 11 când Koljic nu a reușit să reia mingea trimisă în fața porții de Bancu. Oltenii au continuat să atace, șutul lui Mateiu de la marginea careului din minutul 29 trecând puțin pe lângă poartă. La un minut distanță a venit cea mai mare ocazie a Craiovei. Alexandru Cicâldău a primit în careu o pasă de la Andrei Ivan și a reușit să trimită mingea pe lângă portarul Sherri, balonul fiind respins în ultimul moment în corner de fundașul Velija.
În minutul 36, în urma unui contraatac al albanezilor, FK Laci a deschis scorul după ce Lushkja a trimis mingea în fața porții acolo unde se afla Zarubica. Până la pauză, Craiova a încercat să revină pe tabelă, fără să le dea emoții foarte mari albanezilor. Repriza a doua s-a desfășurat fără mari ocazii de gol. Gazdele au intrat pe teren cu gândul de a conserva scorul iar Craiova nu a reușit să desfacă apărarea echipei adverse, în ciuda schimbărilor antrenorului Marinos Ouzounidis în ultima jumătate de oră a partidei.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 7 ORE
Meciul retur se va disputa săptămâna viitoare la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco. Din acest sezon, UEFA a scos regula golului în deplasare.
LIVETEXT
FLUIER FINAL: Universitatea Craiova pierde cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la FK Laci meciul tur din al doilea tur preliminat al UEFA Conference League.
Min. 90+4: Craiova încearcă să atace poarta albanezilor, dar nu reușește să își creeze ocazii clare de gol.
Min. 90+2: Craiova continuă să alerge după egalare, dar toate mingile care ajung în careu nu îi pun probleme portarului Sherri.
Min. 90: De la margine s-au arătat 5 minute de prelungire
Min. 78: Înlocuitorul lui Mateiu, Ovidiu Bic, are o intervenție foarte bună în propriul careu. Acesta a reușit să îl deposedeze corect pe Guindo, în ciuda protestelor gazdelor care cereau lovitură de la 11 metri.
Min. 75: Gustavo continuă să le pună probleme albanezilor, acesta încercându-și din nou norocul cu un șut din afara careului, dar a fost deviat în corner de apărarea albanezilor.
Min. 69: Nou-intratul Gustavo îl pune și el la încercare pe portarul Sherri, dar acesta prinde fără mari probleme șutul trimis de jucătorul Craiovei.
Min 67: Un nou cartonaș galben pentru Craiova. Mateiu a fost avertizat după ce a fost nevoit să faulteze. Acesta a oprit un contraatac ce se anunța periculos în urma unei greșeli provocate de Bancu.
Min. 63: Marinos Ouzounidis face primele schimbări ale partidei. Gustavo și Markovic au intrat în locul lui Cîmpanu și Koljic. Înainte să fie schimbat, Koljic a avut o nouă ocazie, dar mingea trimisă cu capul în urma unui corner a trecut, din nou, pe lângă poartă.
Min. 55: Execuțiile neinspirate ale oltenilor continuă. Koljic șutează de la 16 metri, dar trimite balonul departe de poarta albanezilor.
Min. 52: O nouă ocazie pentru Craiova! Cîmpanu șutează foarte bine de la marginea careului din partea dreaptă, mingea prinde pâmântul în fața portarului Sherri care nu poate controla balonul, dar faza se stinge deoarece Andrei Ivan, care urmărea mingea, era în offside.
Min. 50: Al doilea cartonaș galben al partidei este primit tot de un jucător al Craiovei. Koljic a fost avertizat după un fault produs la mijlocul terenului.
Min. 46: A început repriza a doua. Cei doi antrenori nu au efectuat schimbări la pauză.
Pauză: Arbitrul norvegian pune capât primei reprize. FK Laci o conduce pe teren propriu după 45 de minute pe Universitatea Craiova în primul meci al dublei din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.
Min. 45: Mateiu își încearcă din nou norocul cu un șut de la distanță, dar șutul acestuia este prins de portarul Sherri.
Min. 42: Craiova caută egalarea în continuare. Bancu a centrat pentru Koljic, dar balonul a fost respins de albanezi, iar la faza următoare, Nistor a centrat pentru Andrei Ivan care a reluat pe lângă poartă.
Min. 35: GOL FK Laci! După ce Conte nu a putut recentra mingea primită de la Cicâldău, albanezii au plecat pe contraatac, iar Lushkja a trimis mingea în fața porții acolo unde se afla Zarubica iar gazdele conduc cu scorul de 1-0.
Min. 30: O nouă ocazie pentru Craiova! Cicâldău primește o minge în careu de la Andrei Ivan, trimite mingea pe lângă portarul albanezilor, dar fundașul Velija reușește să trimită în ultimul moment mingea în corner. Scorul rămâne 0-0 dar oltenii încep să își creeze ocazii.
Min. 29: O nouă ocazie de gol pentru Craiova. Ivan a trimis la marginea careului o minge către Cicâldău care nu a reușit să facă preluarea, dar acolo s-a aflat Mateiu care a venit din spate și a trimis puțin pe lângă poartă.
Min. 26: În urma unui corner executat de Cicâldău, albanezii încearcă să respingă dar mingea ajunge la Koljic care șutează mult peste poartă.
Min. 22: Laci încearcă să atace din nou poarta lui Pigliacelli de la distanță, dar șutul lui Lushkja se duce mult pe lângă poartă.
Min. 15: Primul cartonaș galben este încasat de Craiova. Conte a fost avertizat după un fault la mijlocul terenului.
Min. 14: Prima ocazie a albanezilor îi aparține lui Mazrekaj care șutează de la marginea careului, șut respins de Pigliacelli.
Min. 11: Ocazie mare de gol Craiova! Bancu centrează perfect pentru Koljic, dar vârful oltenilor nu reușește să trimită balonul în poarta albanezilor.
Min. 10: Ivan primește mingea aproximativ 20 de metri de poartă dar ratează complet execuția și trimite mult peste poartă.
Min. 1: A început partida
Știre inițială
Universitatea Craiova va juca în turul al doilea UEFA Conference League împotriva formației albaneze KF Laci. Meciul tur se va disputa în Albania începând cu ora 20:00 și va fi livetext pe eurosport.ro.
Echipele de start:
KF Laci: Sherri - Roganovic, Malota, Ignjatovic, Velija - Lushkja, Ard. Deliu, Shehu - Zarubica, Guindo, Mazrekaj
Universitatea Craiova: Pigliacelli - Conte, Bălașa, M. Constantin, Bancu - Mateiu, Nistor - Cîmpanu, Cicâldău, Ivan - Koljic.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 8 ORE