Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Cristiano Ronaldo, criză de nervi în meciul lui Al Nassr! Ce l-a nemulțumit pe portughez

Dani Morar

Actualizat 14/03/2023 la 18:58 GMT+2

Cristiano Ronaldo a jucat 87 de minute în victoria lui Al Nassr în fața celor de la Abha, într-o partidă din King Cup. Starul portughez a fost extrem de nervos la finalul primei reprize, când a șutat puternic într-o minge și a văzut cartonașul galben, iar în momentul în care a fost schimbat a părut din nou nemulțumit.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: AFP

Cristiano Ronaldo a fost titular și a jucat 87 de minute în victoria cu 3-1 a lui Al Nassr, în fața celor de la Abha, în King Cup. Portughezul nu s-a făcut remarcat prin vreo fază importantă, dar a ieșit în evidență după o criză de nervi la adresa arbitrului.
În minutul 45+3, atunci când echipa sa recuperase mingea, iar el a plecat pe un contraatac, centralul a decis să fluiere finalul primei reprize. Acest lucru l-a înfuriat teribil pe lusitan, care a luat mingea în mâini și a șutat-o puternic în sus, fiind avertizat cu cartonaș galben.
Acest lucru nu i-a împiedicat pe fani să-i strige numele în repetate rânduri, iar CR7 le-a mulțumit, chiar în timp ce partida era în desfășurare. Aprecierea pentru legenda celor de la Real Madrid a atins cote maxime, un tânăr fan dezvăluind că a călătorit 28 de ore pentru a putea fi pe stadion la meciul favoritului său.
Cristiano și-a construit o fază importantă în minutul 72, dar a fost faultat de către Fahad Bin Jumaiya la marginea careului. Acesta a văzut cartonașul galben, dar Ronaldo nu a reușit să amenințe poarta din lovitura liberă rezultată.
Citește și:

Cristiano Ronaldo a fost nemulțumit în momentul schimbării

Lusitanul a fost vizibil nemulțumit și în minutul 87, atunci când antrenorul Rudi Garcia a luat decizia de a-l înlocui cu Talisca. Ronaldo a părăsit terenul cu capul în pământ și, imediat după ce a bătut palma cu tehnicianul, a putut fi surprins cum rostește câteva cuvinte în semn de nemulțumire.
Al Nassr a deschis scorul chiar în primul minut, iar portughezul a sărbători alături de colegi. Gazdele și-au dublat avantajul în minutul 21, iar Cristiano a fost din nou surprins cum își încurajează colegii, sperând că va marca și el.
Nu s-a întâmplat acest lucru, chiar dacă ambele formații au mai marcat o dată după pauză. S-a încheiat 3-1 pentru Al Nassr, care avansează în semifinalele Cupei, acolo unde va da peste Al Wehda. Al Ittihad s-a calificat și ea în penultimul act, acolo unde va juca împotriva învingătoarei dintre Al Fateh și Al Hilal.
Pentru Al Nassr urmează partidele de campionat cu Abha, pe teren propriu, și Al Adalh, din deplsare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo