În ultimii 7 ani, Klopp și Guardiola au fost protagoniștii unei lupte dure pentru titlu în Anglia, dar și în Germania. Între cei doi rivali există, însă un respect deosebit!
Klopp a fost șocat de decizia UEFA fde a suspendat pe Manchester City din cupele europene.
Ce au făcut pe teren este excepțional! De restul, nu știu ce să spun. Crezi în oamenii alături de care lucrezi și asta este
Fotbal
Calificare cu emoții pentru FCSB în Cupa României! Roș-albaștrii, egalați după ce au condus cu 3-0
ACUM 6 ORE
Îi înțeleg și sunt alături de Pep și de jucători, dar asta e viața. Pot face apel și vom vedea ce se întâmplă. Este ceva foarte serios, dar fotbalul pe care îl arată este minunat și tot timpul va fi așa
https://i.eurosport.com/2019/02/28/2533594.jpg
Suspendată pentru doi ani din cupele europene de către UEFA pentru nerespectarea regulilor de Fair Play financiar, Manchester City a anunțat că va face apel la TAS.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Nicolae Stanciu, impecabil în Cupa Cehiei! Cum a calificat-o pe Slavia Praga în optimi
ACUM 7 ORE
Fotbal
Mitriță, gol cu fața pentru PAOK într-o victorie obținută greu
ACUM 8 ORE