În ultimii 7 ani, Klopp și Guardiola au fost protagoniștii unei lupte dure pentru titlu în Anglia, dar și în Germania. Între cei doi rivali există, însă un respect deosebit!
Klopp a fost șocat de decizia UEFA fde a suspendat pe Manchester City din cupele europene.
Ce au făcut pe teren este excepțional! De restul, nu știu ce să spun. Crezi în oamenii alături de care lucrezi și asta este
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 2 ORE
Îi înțeleg și sunt alături de Pep și de jucători, dar asta e viața. Pot face apel și vom vedea ce se întâmplă. Este ceva foarte serios, dar fotbalul pe care îl arată este minunat și tot timpul va fi așa
https://i.eurosport.com/2019/02/28/2533594.jpg
Suspendată pentru doi ani din cupele europene de către UEFA pentru nerespectarea regulilor de Fair Play financiar, Manchester City a anunțat că va face apel la TAS.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 2 ORE
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 12 ORE