După ce în ultimele 5 meciuri oficiale Liverpool obţinuse o singură victorie, "cormoranii" au făcut cea mai bună partidă din acest an, în faţa unui adversar solid, dificil de desfăcut, în general.
Imediat după confruntare, Klopp a analizat la cald partida şi s-a declarat încântat de modul în care elevii săi au interpretat partitura gândită de stafful tehnic.
"Nu îmi amintesc cineva să fi avut 4-0 după 80 de minute şi 4 jucători să urmărească o minge ca şi cum ar fi fost ultima minge rămasă pe planetă. Ăştia suntem noi! A fost una dintre cele mai bune partide jucate de o echipă în spatele porţilor închise. Am făcut un contra-pressing fantastic, cel mai bun din istoria meciurilor fără spectatori. E incredibil ce au făcut băieţii din primul până în ultimul minut. Respect Crystal Palace enorm, dar vă spun cinstit că nu aş fi vrut să fiu în locul lor în această seară", a spus Klopp, la microfonul BBC.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE

Liverpool şi Jurgen Klopp, la un pas de titlul în Premier League

Singurul regret al lui Klopp după o seară magică a fost faptul că partida s-a desfăşurat în faţa unui Anfield gol. Germanul nu a putut decât să îşi imagineze ce atmosferă ar fi fost dacă echipa juca atât de încântător în faţa a 55.000 de oameni care simt "mirosul" titlului.
"Mi-ar fi plăcut ca acest fotbal senzaţional pe care l-am jucat să poată fi privit de o arenă plină. Imaginaţi-vă ce atmosferă ar fi fost. E incredibil cât de mult îşi doresc băieţii să câştige titlul şi să împlinească visul celor de acasă. Avem un scop comun, un vis comun şi muncim ca să îl atingem, suntem foarte aproape de el", a mai spus Klopp.
Liverpool ar putea fi campioană din această seară, dacă Chelsea se impune în duelul cu City. În caz contrar, "cormoranii" vor evolua cu titlul pe masă runda viitoare, când vor întâlni trupa lui Guardiola.
Chelsea - Manchester City, partida care o poate face campioană pe Liverpool după o pauză de 30 de ani, e în direct în această seară de la ora 22:15 pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.

Programul transmisiunilor din Premier League, pe Eurosport

https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11