Jurgen Klopp profită la maximum de izolare şi a acceptat să fie prezent în ultimele zile la mai multe întâlniri video cu tematică sportivă. Într-una dintre ele, el a stat de vorbă cu mai mulţi jucători de la Dortmund şi a depănat amintiri, într-un eveniment care i-a încântat pe fanii echipei.
Subiectul central a fost reprezentat, evident, de povestea celor două titluri la rând cucerite de Dortmund (2011 şi 2012), dar şi de finala Champions League din 2013. Klopp a produs hohote de râs printre foştii jucători, după ce a admis că la titlul cu numărul doi a băut foarte mult.
"În 2011 eram foarte beat, dar arătam normal. În 2012, nu-mi amintesc nimic. Puteți vedea ce face alcoolul pentru oameni? Nu beți, altfel veți pierde amintirile din cele mai importante momente ale vieții voastre", a spus Klopp, citat de Marca.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 13 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/05/01/2813373.jpg

Jurgen Klopp, numărul unu şi la distracţie

Klopp nu e doar un manager care menţine o atmosferă fantastică în vestiar, dar ştie cum să îi apropie pe jucători şi să îi încânte pe fani şi în momentele de sărbătoare. După cucerirea Ligii Campionilor, cu Liverpool, anul trecut, tehnicianul german s-a distrat turnându-i bere în cap tânărului Brewster, extrem de încins de petrecerea "cormoranilor".
Un alt filmuleţ în care Klopp a arătat cât de bine ştie să se distreze a devenit viral pe net. Internauţii s-au întrebat, în glumă, dacă neamţul număra berile băute sau trofeele Champions League cucerite de Liverpool.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM 2 ORE