Un personaj extrem de carismatic, Jurgen Klopp a oferit mai multe momente savuroase în discuția avută cu fostul mare atacant al "cormoranilor", Robbie Fowler. Tehnicianul neamț a vorbit despre copilărie și despre cum a ajuns în fotbal și a dezvăluit că a avut o primă poreclă un nume de fată: cel al mamei lui, pentru asemănarea izbitoare.
"Când eram mic, porecla mea era Elisabeth, numele mamei mele. Pentru că semănam foarte mult cu ea, evident. Apoi, am fost poreclit "Klopple", e un nume foarte comun în zona de unde provin. Apoi mi s-a spus pur și simplu "Klopp". Dacă cineva mă strigă "Jurgen", nici nu răspund, nu îmi dau seama că vorbește cu mine, atât de mult m-am obișnuit să mi se spună pe numele de familie", a spus tehnicianul campioanei Angliei.
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
ACUM 5 ORE

Klopp are încredere că Liverpool se va lupta la titlu

Cu fix un an în urmă, Liverpool era aproape sigură de câștigarea titlului, avansul avut față de celelalte competitoare fiind unul enorm. După ce în 2019 a cucerit Champions League, iar în 2020 a adus titlul pe Anfield după o pauză de 30 de ani, Klopp simte presiunea lipsei de rezultate. "Cormoranii" vin după patru meciuri în campionat fără victorie (contra-performanță unică în ultimii 4 ani), în acest an nereușind încă să marcheze.
Chiar și așa, tehnicianul lui Liverpool nu consideră că echipa traversează o criză, ci doar un moment firesc, inerent în viața fiecărei formații. Distanța față de liderul United e de doar 3 puncte, astfel că nu e nevoie să se vorbească de o pasă neagră. Klopp are încredere că echipa sa se va lupta la titlu și înțelege că fanii au așteptări mari, după două sezoane istorice.
"Nimic nu s-a întâmplat față de sezonul trecut, chiar dacă nu suntem pe primul loc. Există provocări în fiecare zi, anul trecut au fost momente foarte frumoase, am devenit campioni. E vorba de o luptă în fiecare zi, jucăm în Premier League și e foarte greu. Suntem încă în cursa pentru titlu și vrem să obținem mai mult. Asta ne obligă istoria lui Liverpool", a mai spus germanul.
Liverpool se pregătește acum de disputa cu Burnley, confruntare care poate fi urmărită joi, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/19/2974396.jpg
Fotbal
Jurgen Klopp uimit de argumentul lui Perez în privința Superligii. "Pentru a îmbunătăți fotbalul?"
ACUM 16 ORE
Premier League
Jurgen Klopp, reacție dură după Liverpool - Brighton 3-3: "A fost oribil de urmărit"
01/10/2022 LA 19:16