Adam Lallana, unul dintre favoriții lui Klopp la începutul mandatului germanului pe Anfield, înainte de a se accidenta, a refuzat să își prelungească înțelegerea cu viitoarea campioană a Angliei. Mijlocașul a jucat foarte puțin în actuala stagiune și va merge cel mai probabil la Leicester, echipa fostului antrenor de la Liverpool, Brendan Rodgers.
"Cormoranii" au un mijloc foarte puternic, Henderson, Wijnaldum, Fabinho, Ox-Chamberlain și Keita luptând pentru cele trei posturi de titular, dar Klopp vrea neapărat un nou jucător, mai ales că The Athletic a anunțat că Xherdan Shaqiri va pleca și el. Și elvețianul e nemulțumit de statutul său, astfel că va da curs unei alte provocări.

Klopp, pe urmele lui Cantwell

Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42
Klopp e extrem de mulțumit de modul în care arată acum primul "11", însă o echipă precum Liverpool merge pe mai multe planuri an de an, strângând peste 60 de meciuri pe sezon.
Inevitabil, apar accidentările și suspendările, pe lângă obișnuita rotație. Ca atare, e nevoie de un lot cât mai numeros, însă tehnicianul german nu plănuiește să aducă un star, cel puțin în zona de mijloc, unde consideră că e acoperit.
În acest context, stafful tehnic a vorbit cu oficialii de pe Anfield despre posibilitatea de a-l aduce pe Cantwell, un mijlocaș tânăr, de doar 22 de ani, care ar accepta pentru început rolul de rezervă. Și care are potențial să progreseze, fiind un veritabil talent.
Cantwell a impresionat în Premier League în acest sezon, mai ales în prima lui parte, înainte să sufere câteva accidentări care l-au scos din ritm. El are până acum 6 goluri și două assisturi și are marele avantaj că nu va rămâne la Norwich, formație care nu are cum să se mai salveze de la retrogradare, în condiții normale.
Potrivit anfieldwatch.co.uk, cele două părți deja au discutat despre un transfer, iar "canarii" le-au transmis oficialilor lui Liverpool că internaționalul englez e disponibil pentru 30 de milioane de lire. O sumă acceptabilă, în condițiile în care Todd are un potențial enorm și poate deveni în câțiva ani un punct fix la o echipă mare.
Totuși, Liverpool nu s-a grăbit să facă o ofertă oficială, mizând pe faptul că, odată ce Norwich va retrograda, cota lui Cantwell nu va mai fi la fel de mare și ar putea să îl ia la un preț mai bun. Cert e că Jurgen Klopp e încântat de variantă, considerând că englezul poate să crească mult sub comanda sa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22