Folosit extrem de rar în acest sezon, Dejan Lovren e decis să plece de pe Anfield, dorind o provocare unde are o șansă în plus să evolueze. Zenit vrea să plătească 10 milioane de euro pentru fundașul care în 2018 ajungea până în finala Campionatului Mondial, iar Klopp i-a găsit deja înlocuitor.
Germanul nu vrea să aibă doar varianta de rezervă Matip pentru cei doi fundași centrali titulari, Van Dijk și Joe Gomez, și a identificat în Bundesliga un jucător care poate să devină în următorul deceniu un fotbalist instrumental pentru Liverpool.

Liverpool, negocieri pentru Ozan Kabak, de la Schalke

Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 8 ORE
Conform Bild, tehnicianul german vrea să îl transfere pe Ozan Kabak, un puști de 20 de ani care are contract cu Schalke până în 2024. Acesta a impresionat în stagiunea recent încheiată, evoluând în 26 de meciuri pentru Schalke. Fotbalistul turc este redutabil în jocul aerian, marcând de trei ori în sezonul proaspăt încheiat din Bundesliga, iar Liverpool a demarat deja negocierile pentru transfer.
Singura problemă e prețul cerut de nemți: 32 de milioane de euro. O sumă foarte mare pentru un fotbalist care nu va face încă parte din primul "11" al campioanei Angliei, dar care nu e deloc ieșit din comun dacă analizăm în perspectivă. La 20 de ani, Ozan Kabak e văzut drept unul dintre cei mai promițători fundași centrali. Klopp l-a urmărit îndeaproape de-a lungul ultimului sezon și e convins că un partneriat cu Van Dijk, în următorii ani, ar face defensiva "cormoranilor" de netrecut.
În prezent, se discută inclusiv posibilitatea ca Liverpool să îl achiziționeze la un preț redus, dar să îl lase în continuare la Gelsenkirchen pentru cel puțin un sezon. "Cormoranii" au deja împrumutat în Germania un fundaș central, pe Nathaniel Phillips, care din 2018 evoluează pentru Stuttgart. Acesta are 23 de ani, dar din câte se pare Klopp nu e foarte convins că poate ajuta echipa în următoarea perioadă, astfel că acesta va mai rămâne în curtea "șvabilor".
Liverpool a început tot mai mult să investească în tineri. Klopp îi are în lot pe Harvey Elliott, Neco Williams și Curtis Jones, dar și în zona centrală a apărării "cormoranii" au un fotbalist cu potențial: Sepp van den Berg, olandezul de 18 ani pe care l-au cumpărat în vara trecută de la Zwolle.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
ACUM 9 ORE
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM 10 ORE