Legenda lui Liverpool, Steve McManaman, a afirmat că este doar o chestiune de timp până ce Jurgen Klopp va părăsi gruparea de pe Anfield pentru a reveni în Bundesliga, dar nu la Borussia Dortmund, ci la marea rivală, Bayern Munchen. Klopp a transformat Liverpool de când a preluat conducerea, în 2015, și este foarte aproape să câștige titlul în Premier League după 30 de ani de secetă pentru liderii din prima ligă engleză.
În ciuda succesului fantastic avut de Jurgen Klopp la Liverpool, McManaman spune că tehnicianul german va merge la un moment dat să antrneze campioana ultimelor sezoane din Bundesliga.
Cred că adoră cu adevărat Liverpool și Premier League, dar cred că s-ar potrivi de minune în campionatul Germaniei, antrenând Bayern Munchen. Felul în care clubul este condul, felul în care antrenorii germani sunt tratați acolo – nu ai cum să nu iei asta în considerare. În urmă cu câțiva ani, Bayern se baza pe jucători experiemntați, dar acum, pe lângă aceștia au apărut și tinerii care vor să demonstreze – McManaman, pentru Daily Star
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 11 ORE
De asemenea, Klopp a fost adesea subiectul unor zvonuri potrivit cărora tehnicianul german ar putea ajunge la Real Madrid, însă McManaman este de părere că Jurgen nu își va dori să antreneze în campionatul din Spania.
Nu sunt singur că Klopp își dorește să meargă la Real Madrid sau la Barcelona, nu aș înțelege de c ear vrea să meargă acolo. Nu mai are farmec ca atunci când exista rivalitatea îndeaproape dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. În plus, acolo e vorba despre multă politică în spatele cortinelor - McManaman, pentru Daily Star
Premier League a confirmat oficial restartul sezonului de fotbal în data de 17 iunie, cu porţile închise şi cu respectarea unor protocoale stricte de siguranţă, după reuniunea cu cele 20 de cluburi desfăşurată joi. În data de miercuri 17 iunie au loc două meciuri restante: Aston Villa - Sheffield United şi Manchester City - Arsenal Londra, toate echipele angrenate având un meci mai puţin disputat. Etapa a 30-a se va disputa în totalitate în weekend-ul 19-21 iunie.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 15 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 17 ORE