Ibrahimovic a decis, la 38 de ani, să revină în Europa, iar în acest moment patru formații par a se lupta pentru a obține semnătura lui: Napoli, Bologna, Malmo și Milan. Întrebat despre viitorul vârfului suedez, Klopp a dezvăluit că acesta ar fi fost o variantă și pentru echipa sa, dacă în trecut nu ar fi evoluat pentru United. Deși îl are pe Origi, Ibra ar fi fost o variantă de rezervă excelentă pentru Bobby Firmino.
"Dacă nu ar fi jucat pentru Manchester United, atunci ne-am fi gândit la el", pentru ca apoi să vorbească despre cât de mult înseamnă Ibrahimovic pentru fotbalul mondial: "Nu știu dacă Ibra ar fi vrut să joace pentru noi, suntem o echipă foarte bună și e o concurență acerbă. Dar asta nu înseamnă că nu îl prețuiesc pe Zlatan. Iubesc tot ce a făcut în carieră, îl iubesc pentru efortul de a deveni mereu mai bun, îi ador încrederea în propriile forțe".

Klopp, despre aroganțele lui Ibrahimovic

Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55
Mesajul postat de atacantul suedez, prin care își anunță plecarea din MLS, are o doză de ironie pentru fanii americani, exact în stilul său caracteristic.
"Am venit, am văzut, am cucerit! Mulțumesc LA Galaxy pentru că m-ai făcut să mă simt din nou în viață! Pentru fanii lui Galaxy - l-ați vrut pe Zlatan, vi l-am dat pe Zlatan. Cu plăcere! Povestea continuă... Acum, reveniți la meciurile de baseball", a scris Zlatan Ibrahimovic pe contul oficial de Twitter.
Klopp nu e derajat de atitudinea lui Ibra, considerată de mulți sfidătoare. Dimpotrivă, tehnicianul german apreciază umorul suedezului și e convins că acesta nu e rău voitor în nimic din ceea ce susține.
"Deși uneori poate că exagerează, ce face el e amuzant. E un caracter fantastic și sper din tot sufletul să se retragă cât mai târziu. Lumea îi va simți lipsa când nu va mai evolua", a mai spus tehnicianul "cormoranilor".
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21
Fotbal
Ibrahimovic - "mieluşel" în vestiar, "Zeu" - în faţa presei. Ashley Cole, dezvăluiri neaşteptate
09/09/2021 LA 10:04