Ibrahimovic a decis, la 38 de ani, să revină în Europa, iar în acest moment patru formații par a se lupta pentru a obține semnătura lui: Napoli, Bologna, Malmo și Milan. Întrebat despre viitorul vârfului suedez, Klopp a dezvăluit că acesta ar fi fost o variantă și pentru echipa sa, dacă în trecut nu ar fi evoluat pentru United. Deși îl are pe Origi, Ibra ar fi fost o variantă de rezervă excelentă pentru Bobby Firmino.
"Dacă nu ar fi jucat pentru Manchester United, atunci ne-am fi gândit la el", pentru ca apoi să vorbească despre cât de mult înseamnă Ibrahimovic pentru fotbalul mondial: "Nu știu dacă Ibra ar fi vrut să joace pentru noi, suntem o echipă foarte bună și e o concurență acerbă. Dar asta nu înseamnă că nu îl prețuiesc pe Zlatan. Iubesc tot ce a făcut în carieră, îl iubesc pentru efortul de a deveni mereu mai bun, îi ador încrederea în propriile forțe".

Klopp, despre aroganțele lui Ibrahimovic

MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Mesajul postat de atacantul suedez, prin care își anunță plecarea din MLS, are o doză de ironie pentru fanii americani, exact în stilul său caracteristic.
"Am venit, am văzut, am cucerit! Mulțumesc LA Galaxy pentru că m-ai făcut să mă simt din nou în viață! Pentru fanii lui Galaxy - l-ați vrut pe Zlatan, vi l-am dat pe Zlatan. Cu plăcere! Povestea continuă... Acum, reveniți la meciurile de baseball", a scris Zlatan Ibrahimovic pe contul oficial de Twitter.
Klopp nu e derajat de atitudinea lui Ibra, considerată de mulți sfidătoare. Dimpotrivă, tehnicianul german apreciază umorul suedezului și e convins că acesta nu e rău voitor în nimic din ceea ce susține.
"Deși uneori poate că exagerează, ce face el e amuzant. E un caracter fantastic și sper din tot sufletul să se retragă cât mai târziu. Lumea îi va simți lipsa când nu va mai evolua", a mai spus tehnicianul "cormoranilor".
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53