După 0-9 în dublă manșă cu Liverpool, United e gata de un nou început. S-a înțeles cu Ten Hag, antrenorul lui Ajax, pentru un contract valabil pe 3 ani, începând din vară. Se vorbește deja de reconstrucție, dar bugetul e unul limitat, iar olandezul are nevoie de timp pentru a-și implementa ideile.
Decalajul dintre Liverpool, City, pe de-o parte, și United - pe de alta - e unul uriaș, astfel că fosta glorie a "diavolilor", Gary Neville, a spus că e nevoie de 4-5 ani ca Ten Hag să poată spera la titlu. De aceeași părere pare a fi și Klopp, care s-a ferit să spună că United a făcut o alegere foarte bună. Dacă atunci când Rangnick a fost numit interimar, germanul de la cârma "cormoranilor" a spus că se teme, acum venirea lui Ten Hag nu pare să îl impresioneze.
"Probabil că va fi un atu pentru ei, ce aș putea spune? Ei știu cel mai bine ce trebuie făcut și probabil că și-au planificat în detaliu venirea lui Ten Hag și anumite schimbări în lot. Ei știu cel mai bine ce vor de la viitor și cum pot ajunge la acele obiective", a spus Klopp în conferința de presă de azi.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 7 ORE
CITEȘTE ȘI:
POCHETTINO, "ȘOCAT" SĂ AFLE CĂ MANCHESTER UNITED L-A NUMIT PE TEN HAG ANTRENOR ȘI NU PE EL

Klopp, despre posibila retrogradare a lui Everton

Pentru Liverpool urmează Merseyside Derby, cu Everton, iar o nouă înfrângere - așa cum se anticipează - ar putea să o ducă pe formația lui Lampard pe un loc retrogradant. Mulți sunt de părere că Burnley se va salva în detrimentul "caramelelor", dar Klopp nu vrea să își vadă rivala din oraș în Championship.
"Normal că mi-ar lipsi un derby cu Everton, cu toții suntem obișnuiți cu aceste dueluri, ne-am obișnuit ca Liverpool să aibă două formații în Premier League. Meciurile cu United și Everton sunt diferite, simțim asta în oraș, dar și la televizor, toată lumea vorbește despre aceste confruntări", a mai spus Klopp.
Tehnicianul german a mai punctat în conferința de presă de azi că sunt șanse mici ca Bobby Firmino, care a ratat derbyul cu United, să fie recuperat până la ora disputei cu Everton. Totuși, accidentarea vârfului nu e deloc gravă, astfel că, dacă nu se va recupera în timp util pentru partida de duminică, sunt șanse mari să facă parte din lot miercuri, în manșa tur a semifinalei Champions League, cu Villarreal.
Liverpool - Everton se joacă, duminică, de la 18:30, pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359428.jpg
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 10 ORE
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM O ZI