După o singură victorie în ultimele cinci partide oficiale, Liverpool a etalat din nou un fotbal fantastic, în care contra-pressingul a fost dus la rang de artă. "Acest meci îmi va rămâne în minte mult timp", a recunoscut Klopp la final, impresionat de evoluţia băieţilor lui.
Extrem de binedispus după o asemenea prestaţie, tehnicianul "cormoranilor" a fost în formă maximă după meci. Întrebat dacă speră la o victorie a lui Chelsea în derbyul cu City, de diseară, mai ales că Guardiola a lăsat de înţeles că va menaja mulţi fotbalişti, pentru meciul din FA Cup, Klopp a avut o replică amuzantă.
"Pep spune că va evolua cu rezervele împotriva lui Chelsea? Ar trebui să meargă să joace poker", a glumit Klopp, într-o intervenţie la Sky Sports, pentru ca apoi să vorbească la superlativ despre rivala de pe Etihad: "Nu există om care să respecte mai mult City decât mine. Fotbalul pe care îl joacă e impresionant, îmi place enorm. Noi jucăm diferit, pentru că suntem diferiţi, nu dorim să fim Manchester City. Sunt două filosofii despre fotbal, dar asta nu înseamnă că nu îi apreciez enorm. Îmi plac foarte mult ambele stiluri".
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM O ORĂ

Klopp, impresionat de meciul City - Burnley

O victorie a lui Chelsea diseară ar face-o pe Liverpool campioană, dar Klopp şi-a păstrat nota comică în momentul în care a fost întrebat de partidă. Klopp a încercat să se uite la partida cu Burnley a "cetăţenilor" (5-0) şi a fost extrem de dezamăgit de cât de bine a putut să joace echipa lui Guardiola.
"Nu ştiu dacă mă voi uita la meci. Am văzut ultimul lor meci până la 3-0 şi a fost o pierdere de timp (n.r. în sensul că a sperat degeaba la o surpriză). Sunt geniali, o echipă incredibilă", a mai spus Klopp.
Chelsea - City, o partidă cu o importanţă deosebită pentru trupa lui Lampard, în perspectiva obţinerii unui loc de Champions League, va fi în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player în această seară, de la ora 22:15.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 9 ORE
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42