Accidentarea lui Alisson Becker, din această vară, a lăsat-o pe Liverpool descoperită, "Regina Europei" trebuind să se bazeze pe Adrian, un portar care nu s-a descurcat deloc rău, dar care, cu doar câteva săptămâni înainte de a ajunge pe Anfield, se confrunta cu mari probleme: fusese pus pe liber de West Ham.
În consecință, Klopp a înțeles că e nevoie de o dublură valoroasă pentru Alisson și, gândind în perspectivă, s-a oprit asupra portarului turc de 23 de ani. Acesta nu doar că ar accepta fără probleme statutul de rezervă, dar reprezintă o soluție excelentă în viitor: poate deveni în anii ce vor urma varianta numărul unu pentru poarta "cormoranilor".

Tratativele pentru Ugurcan, confirmate

La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
ACUM 12 MINUTE
Agentul lui Ugurcan, Engin Kirkpinar a confirmat pentru Turkish-football.com tratativele și a lăsat de înțeles că sunt șanse importante ca părțile să ajungă la un acord vara viitoare.
"Liverpool îl urmărește pe Ugurcan, iar Trabzonspor i-a fixat un preț de 20 de milioane de euro. La finalul sezonului, Cakir poate pleca, nu cred că Trabzon va dori să îl cedeze încă din iarnă", a spus impresarul pentru sursa citată.
Trabzon este pe locul 3 în prezent în Superliga turcă, iar la performanțele bune din acest sezon a contribuit fără îndoială și portarul de 23 de ani. El a luat doar 24 de goluri în 18 meciuri, în toate competițiile.
Cupa Mondială FIFA
Croația, sancționată de FIFA înaintea meciului din sferturile Mondialului, cu Brazilia
ACUM 16 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
23 de jucători riscă să rateze semifinalele, dacă vor lua galben în sferturi! Nume grele pe listă
ACUM O ORĂ