Accidentarea lui Alisson Becker, din această vară, a lăsat-o pe Liverpool descoperită, "Regina Europei" trebuind să se bazeze pe Adrian, un portar care nu s-a descurcat deloc rău, dar care, cu doar câteva săptămâni înainte de a ajunge pe Anfield, se confrunta cu mari probleme: fusese pus pe liber de West Ham.
În consecință, Klopp a înțeles că e nevoie de o dublură valoroasă pentru Alisson și, gândind în perspectivă, s-a oprit asupra portarului turc de 23 de ani. Acesta nu doar că ar accepta fără probleme statutul de rezervă, dar reprezintă o soluție excelentă în viitor: poate deveni în anii ce vor urma varianta numărul unu pentru poarta "cormoranilor".

Tratativele pentru Ugurcan, confirmate

Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre noul obiectiv al Barcelonei după eliminarea din UCL: "Începem o nouă etapă, de la zero"
ACUM 5 ORE
Agentul lui Ugurcan, Engin Kirkpinar a confirmat pentru Turkish-football.com tratativele și a lăsat de înțeles că sunt șanse importante ca părțile să ajungă la un acord vara viitoare.
"Liverpool îl urmărește pe Ugurcan, iar Trabzonspor i-a fixat un preț de 20 de milioane de euro. La finalul sezonului, Cakir poate pleca, nu cred că Trabzon va dori să îl cedeze încă din iarnă", a spus impresarul pentru sursa citată.
Trabzon este pe locul 3 în prezent în Superliga turcă, iar la performanțele bune din acest sezon a contribuit fără îndoială și portarul de 23 de ani. El a luat doar 24 de goluri în 18 meciuri, în toate competițiile.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona spune "adio" elitei! Busquets: "Avem tot ce ne trebuie ca să câștigăm Europa League"
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
"Barcelona a demisionat din elită!" Cum a reacționat presa din Spania eliminarea catalanilor din UCL
ACUM 6 ORE