Deşi a petrecut doar un sezon pe Camp Nou, Pjanic a fost cedat în Turcia şi a lansat mai multe atacuri către Ronald Koeman, în care îl acuza de lipsă de transparenţă şi de respect.
Koeman a venit astăzi cu un răspuns în care a negat afirmaţiile făcute de mijlocaş în urmă cu câteva zile.
Catalanii au încercat să scape de bosniacul transferat în vara anului 2020 de la Juventus în schimbul a 60 de milioane de euro după ce Ronald Koeman nu a fost impresionat de jucătorul care nu a reușit în 30 de meciuri niciun gol ori assist.
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 33 MINUTE

Răspunsul lui Koeman pentru Pjanic

Tehnicianul catalanilor, Koeman, nu a fost impresionat de acuzaţiile aduse de către Pjanic şi i-a oferit un răspuns jucătorului care va evolua la Besiktas: "Pot să înţeleg că există o mică frustrare din partea jucătorului", a spus Koeman, pentru Mundo Deportivo, "Dar în sistemul nostru de joc, în tactica gândită care să cuprindă posesia, dar şi lipsa mingii, el a pierdut bătălia cu alţi mijlocaşi, nimic mai mult".
"Îi doresc binele, a fost complicat de ales, dar consider că avem jucători mai valoroşi decât el în acel compartiment", i-a răspuns Koeman.
Miralem Pjanic, considerat la un moment dat unul dintre cei mai buni mijlocaşi din fotbalul mondial, va evolua în Turcia în acest sezon, spre nemulţumirea lui. În vârstă de 31 de ani, bosniacul a jucat în doar jumătate din meciurile catalanilor din sezonul trecut, nereuşind vreun gol sau vreun assist.
"Mereu mi-am dorit să joc pentru Barca, dar nu mă așteptam ca situația să se complice atât de mult", declarase Pjanic anterior.
"Dacă am închis ușa Barcelonei în viitor? Am contract cu ei, mereu am vorbit frumos despre club, doar că nu am avut noroc cu acest antrenor. Dar Barcelona va fi mereu Barcelona.
Nu regret că am semnat cu ei. În viață, lucrurile care trebuie să se întâmple, se întâmplă. Asta este. Am luptat toată viața și toată cariera mea, sunt foarte ambițios și competitiv și am reușit să mă ridic la nivelul impus la Juventus și Barcelona, dar Koeman nu m-a respectat", a adăugat fotbalistul.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE