"Mbappe semnează un alt dezastru european pentru Barcelona", titrează Mundo Deportivo, în timp ce sport.es vorbeşte la superlativ despre Mbappe: "A distrus Barcelona chiar pe Camp Nou". Koeman e criticat în ambele publicaţii, marea eroare fiind, în opinia spaniolilor, faptul că l-a forţat pe Pique. Fundaşul venea după trei luni de accidentare şi puţini anticipau că se va reface atât de repede.
Chiar şi aşa, în lipsă de opţiuni, tehnicianul olandez a preferat să rişte cu fundaşul, chiar dacă era limpede pentru toţi că acesta nu poate fi la nivel optim după o perioadă atât de lungă de indisponibilitate. În consecinţă, apărătorul central a fost una din verigile slabe ale echipei, chiar dacă la 2-3 faze a reuşit să le facă faţă cu succes adversarilor, în situaţii critice. Koeman a explicat de ce l-a folosit pe Pique şi a dat senzaţia că e împăcat cu hotărârea luată şi cu prestaţia, per ansamblu, a apărătorului.
"Nu ştii niciodată când este momentul potrivit. Am luat decizia împreună cu Gerard şi medicul echipei şi s-a demonstrat că nu a avut niciun disconfort", a explicat Koeman, potrivit Mundo Deportivo.
Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
ACUM O ORĂ

Barcelona - PSG 1-4. Koeman: "Şanse mici de calificare"

Olandezul a recunoscut superioritatea francezilor şi l-a lăudat pe Mbappe, autorul unui hat-trick, însă e convins că istoria meciului se scria altfel dacă Dembele ar fi fost mai inspirat în prima repriză.
În ceea ce priveşte şansele de calificare, o remontada pare imposibilă la Paris, diferenţa de valoare dintre cele două formaţii fiind prea mare.
"Un 1-4 e dificil de întors în deplasare, într-adevăr. Există foarte mici şanse pentru noi. Azi PSG a fost superioară şi eficientă. Şi l-a avut pe Mbappe. Am avut o ocazie excelentă prin Dembele, la 1-0, apoi am avut mari probleme în defensivă. În repriza a doua ne-au fost superiori la toate capitolele. Suntem pe cale să schimbăm lucrurile la Barcelona, dar e nevoie de timp pentru a fi la cel mai bun nivel, mai ales dacă vorbim de o competiţie precum Champions League", a mai spus olandezul.
După ce a fost umilită de Ronaldo şi Juventus (portughezul a reuşit o dublă) în ultima etapă din grupe, pierzând şefia grupei, Barcelona a cedat pentru prima oară în istorie două meciuri la rând pe Camp Nou, în Champions League.
Liga
Avertisment pentru Barca cu privire la transferurile lui Mbappe și Haaland! "Nu s-ar putea acomoda"
ACUM 2 ORE
Liga
Reacția Barcelonei după ce Koeman a fost întâmpinat de fani după înfrângerea din El Clasico
ACUM 4 ORE