"Mbappe semnează un alt dezastru european pentru Barcelona", titrează Mundo Deportivo, în timp ce sport.es vorbeşte la superlativ despre Mbappe: "A distrus Barcelona chiar pe Camp Nou". Koeman e criticat în ambele publicaţii, marea eroare fiind, în opinia spaniolilor, faptul că l-a forţat pe Pique. Fundaşul venea după trei luni de accidentare şi puţini anticipau că se va reface atât de repede.
Chiar şi aşa, în lipsă de opţiuni, tehnicianul olandez a preferat să rişte cu fundaşul, chiar dacă era limpede pentru toţi că acesta nu poate fi la nivel optim după o perioadă atât de lungă de indisponibilitate. În consecinţă, apărătorul central a fost una din verigile slabe ale echipei, chiar dacă la 2-3 faze a reuşit să le facă faţă cu succes adversarilor, în situaţii critice. Koeman a explicat de ce l-a folosit pe Pique şi a dat senzaţia că e împăcat cu hotărârea luată şi cu prestaţia, per ansamblu, a apărătorului.
"Nu ştii niciodată când este momentul potrivit. Am luat decizia împreună cu Gerard şi medicul echipei şi s-a demonstrat că nu a avut niciun disconfort", a explicat Koeman, potrivit Mundo Deportivo.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02

Barcelona - PSG 1-4. Koeman: "Şanse mici de calificare"

Olandezul a recunoscut superioritatea francezilor şi l-a lăudat pe Mbappe, autorul unui hat-trick, însă e convins că istoria meciului se scria altfel dacă Dembele ar fi fost mai inspirat în prima repriză.
În ceea ce priveşte şansele de calificare, o remontada pare imposibilă la Paris, diferenţa de valoare dintre cele două formaţii fiind prea mare.
"Un 1-4 e dificil de întors în deplasare, într-adevăr. Există foarte mici şanse pentru noi. Azi PSG a fost superioară şi eficientă. Şi l-a avut pe Mbappe. Am avut o ocazie excelentă prin Dembele, la 1-0, apoi am avut mari probleme în defensivă. În repriza a doua ne-au fost superiori la toate capitolele. Suntem pe cale să schimbăm lucrurile la Barcelona, dar e nevoie de timp pentru a fi la cel mai bun nivel, mai ales dacă vorbim de o competiţie precum Champions League", a mai spus olandezul.
După ce a fost umilită de Ronaldo şi Juventus (portughezul a reuşit o dublă) în ultima etapă din grupe, pierzând şefia grupei, Barcelona a cedat pentru prima oară în istorie două meciuri la rând pe Camp Nou, în Champions League.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20