Lionel Messi a pus la zid conducerea tehnică și administrativă a Barcelonei, care l-a tratat pe Suarez, un simbol pentru formația blaugrana, ca pe un fotbalist oarecare. Uruguayanul a fost îndepărtat, fiind vândut pe o sumă infimă la Atletico Madrid, spre nemulțumirea argentinianului, a cărui relație de prietenie cu fostul vârf al lui Liverpool e de notorietate.
"Ai fi meritat un final de poveste potrivit pentru cine ești: unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui club, un jucător care a realizat mari performanțe, la nivel individual, dar și pentru echipă. Nu meritai să fii aruncat așa cum au făcut-o. Dar, adevărul e că nimic nu mă mai surprinde", a scris Messi pe pagina de Instagram.
https://i.eurosport.com/2018/05/10/2331872.jpg
Fotbal
Pochettino, făcut praf în conflictul cu Messi: "El nu o să uite niciodată asta! I-a rănit orgoliul!"
ACUM 8 ORE

Mido așteaptă o reacție de la Koeman, după declarațiile lui Messi

Declarațiile lui Messi i-au deschis răni vechi lui Mido, care a fost îndepărtat de la Ajax de către Koeman, în urma unui episod similar.
După ce a fost secund la naționala Olandei și la Barcelona, Koeman și-a început cariera de antrenor principal în 2000, un an mai târziu Ajax oferindu-i șansa să pregătească prima echipă.
Acum două decenii, "lăncierii" aveau un lot un fotbalist care urma să facă furori în fotbal, judecând după startul fantastic în tricoul clubului din Amsterdam. Mido marca la vremea respectivă 21 de goluri în 41 de partide, dar în stagiunea 2002-2003 a fost folosit tot mai puțin. De vină au fost niște declarații în stilul "Messi", care l-au enervat peste măsură pe Koeman, care a considerat că un club este întotdeauna peste orice jucător, independent de valoarea lui. În cele din urmă, tehnicianul a forțat conducerea să îl vândă pe Mido, așa cum și-a amintit egipteanul acum.
"Vreau să văd răspunsul lui Koeman după ce a spus Messi despre Suarez. Koeman m-a masacrat și i-a ordonat lui Ajax să mă vândă pentru că am spus în presă câteva lucruri care mă deranjează la echipă. Pe atunci, aveam doar 19 ani și, desigur, nu mă pot compara cu Messi, dar e interesant de văzut reacția lui Koeman", a spus fostul atacant egiptean potrivit Mundo Deportivo.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 11 ORE
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35