Lumea fotbalului a primit miercuri o veste extrem de dureroasă. Legendarul Diego Maradona s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.Cotidianul argentinian Clarin a oferit miercuri o veste șocantă pentru toți iubitorii fotbalului: Diego Armando Maradona a murit miercuri la vârsta de 60 ani. Maradona suferise la începutul lui noiembrie o intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtatea unui hematom subdural (cheag de sânge).
Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986. Din păcate pentru întreaga suflare a fotbalului și a sportului mondial, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Miercuri, genialul "D10S" Diego a suferit un stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat de echipele medicale ajunse la fața locului în 30 de minute de la apariția problemelor.

Ronald Koeman, savuros când a fost întrebat despre Diego Maradona

Fotbal
Tricoul purtat de Maradona în meciul cu Anglia din 86 s-a vândut pentru o sumă record
04/05/2022 LA 16:49
"Cel mai frumos omagiu pe care i-l putem aduce lui Maradona este un joc în forță în meciul de mâine (azi, contra Osasunei, de la ora 15.00). Am jucat împotriva lui Maradona când el era la Sevilla, făcea o groază de lucruri la încălzire. Eu petreceam mai mult timp privindu-l decât să-mi văd de încălzirea mea", a spus Ronald Koeman la conferința de presă de ieri.
Pe 19 aprilie 1989, Napoli disputa returul cu Bayern Munchen și se califica în finala UEFA pe care o câștiga cu Stuttgart.Atunci,Diego Maradona a oferit un moment care a intrat în istorie, pe piesa "Live is life" a celor de la Opus. "Au fost peste 70.000 de oameni pe stadion când Maradona a intrat pe teren. Îmi aduc aminte că eram pe partea cealaltă a terenului la încâlzire cu restul fotbaliștilor germani: serioși, concentrați. La stația de amplificare începe să se audă piesa ”Live is life“ și pe ritmurile cântecului Maradona a început să jongleze cu mingea. Așa că ne-am oprit din antrenamentul nostru. Ce face tipul ăsta, ne-am întrebat? A început să jongleze cu mingea pe umeri. Și nu ne-am mai încălzit pentru că a trebuit să-l urmărim pe acest tip" - Jurgen Klinsmann.
Liga
Xavi a reacționat după criticile aduse de Ronald Koeman! "Am crezut că am găsit cheia succesului"
30/04/2022 LA 15:13
Fotbal
Ronald Koeman, ironic la adresa Barcelonei lui Xavi: "Când am plecat eu alta era situația!"
28/04/2022 LA 18:52