Kosovare Asllani nu va uita vreodată ziua de 6 februarie 2021. Jucătoarea Realului a reușit o prestație de nota 10, cu 3 goluri marcate într-un interval de numai 154 de secunde.
Recitalul suedezei, care evoluează pe postul de atacant, a început în minutul 66. Primul gol a venit din lovitură liberă. Asllani a executat în forță, iar mingea a fost deviată de o jucătoare a Valenciei în plasă.
Golul al doilea fost o adevărată "bijuterie". Suedeza a sprintat pe lângă o adversară, a deposedat-o și a finalizat acțiunea cu un lob superb peste portar.
Liga Națiunilor UEFA
Maguire, un nou meci catastrofal: "Aproape că ne e milă de el!". Mesajul de susținere al lui Shaw
ACUM 3 MINUTE
Asllani a completat hattrick-ul în minutul 69, cu o reluare simplă din fața porții, după o pasă primită din partea dreaptă.

Kosovare Asllani a înscris cel mai rapid hattrick din istoria lui Real Madrid

Valencia a redus din diferență în minutul 71, iar în final Real s-a impus cu 3-1 și a bifat cea de-a 12-a victorie în actualul sezon.
Hattrick-ul lui Asllani a fost cel mai rapid marcat vreodată în fotbalul feminin și chiar din istoria lui Real Madrid (masculin + feminin). La nivelul fotbalului profesionist, conaționalul Magnus Arvidsson este protagonistul celui mai rapid hattrick din istorie, semnat în 1995, într-un interval de numai 89 de secunde.
Kosovare Asllani a ajuns la Real Madrid în 2020. De-a lungul carierei, suedeza a mai evoluat la Linkopings, Chicago Red Stars, Kristianstads, PSG, Manchester City și CD Tacon.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM O ORĂ
Liga Națiunilor UEFA
Mancini, uluit de ce au făcut fanii maghiari la începutul partidei Ungaria - Italia! "Vă mulțumim"
ACUM 2 ORE