Germania a fost dominată total de o națională a Spaniei însetată de goluri și victorie. Trupa lui Luis Enrique a lovit de 6 ori în duelul din Liga Națiunilor, în timp ce nemții n-au reușit să trimită vreun șut pe spațiul porții lui Simon.
Kroos încă n-a trecut în totalitate peste eșecul de săptămâna trecută. Fostul campion mondial din 2014 a recunoscut că înfrângerea de la Sevilla a fost cea mai clară din întreaga sa carieră.
Mijlocașul german a dezvăluit că s-a simțit complet lipsit de putere contra Spaniei, în cea mai umilitoare înfrângere a Germaniei din istoria meciurilor oficiale.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 2 ORE

Kroos: "Niciodată nu m-am simțit așa neputincios!"

În ciuda scorului de pe tabelă, Kroos a dezvăluit că nu partida recentă cu Spania a fost cea mai dureroasă din cariera sa. Mijlocașul a mărturisit că finala Champions League din 2012, pierdută de Bayern Munchen (echipa sa de la vremea respectivă) în fața lui Chelsea la loviturile de departajare, rămâne cea mai usturătoare pentru el.
"Dacă mă uit în spate la întreaga mea carieră, înfrângerea cu Spania a fost cea mai clară. Totuși, n-a fost la fel de dureroasă precum cea din finala Champions League din 2012. Niciodată nu m-am simțit așa de neputincios (n.r. - precum în partida cu Spania). Am jucat foarte prost și trebuie să analizăm greșelile.
Cu 3 luni mai devreme am remizat cu Spania, deși meritam să câștigăm. Acum urmează o perioadă lungă fără meciuri internaționale, ceea ce este enervant. Dar trebuie să vedem acest lucru ca pe o oportunitate. Ne vom dezvolta, deja am demonstrat de ce suntem în stare.", a spus Toni Kroos, citat de cotidianul AS.

Germania, cea mai umilitoare înfrângere din istorie într-un meci oficial

Înfrângerea de la Sevilla e a doua cea mai dură corecție primită de nemți în istorie. În urmă cu 111 ani, în 1909, Germania pierdea cu 9-0 în fața Angliei.
Totuși, disputa de aseară reprezintă cel mai umilitor eșec într-un meci oficial. Precedentul "record" era reprezentat de înfrângerea cu Anglia din preliminariile CM 2002, când, la Berlin, nemții se înclinau cu 1-5.
Germania a mai primit 6 goluri într-o partidă în doar trei ocazii, dar de fiecare dată a reușit să marcheze cel puțin o dată. Partida cu cele mai multe goluri primite a avut loc la Mondialul din 1954, când, la Basel, Ungaria se impunea cu 8-3.
Partida de la Sevilla va rămâne în istorie pentru o perioadă destul de lungă, probabil, drept cea mai grea înfrângere suferită de Germania într-un meci oficial.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 12 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 16 ORE