După două înfrângeri la rând, cu West Ham și Tottenham, Manchester City a început slab etapa a 8-a din Premier League, luând gol în minutul 18 al partidei cu Newcastle. Trupa lui Manuel Pellegrini s-a apropiat însă tot mai periculos de poarta oaspeților iar Aguero a restabilit egalitatea în minutul 42. Ceea ce a urmat în actul secund a fost de vis pentru fanii ”cetățenilor” însă un adevărat coșmar pentru cei care țineau cu Newcastle. Argentinianul Aguero și-a mai trecut numele pe tabela marcatorilor de încă 4 ori, în minutele 49, 50, 60 și 62, la toate aceste reușite adăugându-se și golul lui Kevin de Bruyne din minutul 53. Este al doilea succes consecutiv pentru City în toate competițiile, după victoria de la mijlocul săptămânii din Liga Campionilor, de pe terenul lui Gladbach.
Performanța lui Kun Aguero ne-a amintit de ceea ce a realizat Robert Lewandowski în urmă cu doar două săptămâni. Într-un meci din Bundesliga contra lui Wolfsburg, atacantul lui Bayern Munchen a înscris tot 5 goluri dar într-un interval de doar 9 minute. Performanța polonezului e cu atât mai mare cu cât el a marcat din postura de rezervă.
În afară de acest 6-1 din meciul City vs Newcastle, Eurosport a mai transmis sâmbătă în direct victoria lui Southampton din deplasarea de pe Stamford Bridge. Willian a deschis scorul pentru Chelsea și lucrurile păreau să revină la normal pentru echipa antrenată de Jose Mourinho. Reamintim, înaintea acestei runde londonezii ocupau un incredibil loc 14. Incredibilă a fost și desfășurarea acestei partide: Davis, Mane și Pelle au marcat pentru oaspeții care au lăsat campioana Angliei cu doar 8 puncte din 8 etape.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 2 ORE
Meciurile din Premier League vor reveni în direct pe Eurosport peste două săptămâni, după pauza generată de partidele din preliminariile Euro 2016.
Fotbal
Imagini spectaculoase de la parada de titlu a lui Manchester City
ACUM 3 ORE
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 4 ORE