Kylian Mbappe va rata partida cu Atalanta din UEFA Champions League. Atacantul s-a accidentat în finala Cupei Franţei, iar francezii au anunțat azi perioada pe care o va petrece Mbappe pe margine, până va putea din nou să evolueze. În urmă cu două zile, clubul parizian anunța că Mbappe a suferit doar o entorsă, ligamentele nefiind afectate. Chiar și așa, perioada de inactivitate va fi mai mare decât se așteptau francezii.
Azi, PSG a anunţat, după investigaţii suplimentare, că Mbappe va lipsi trei săptămâni de pe teren. Astfel, atacantul va rata şi duelul cu Atalanta din sferturile de finale ale UEFA Champions League, programat să se dispute pe 12 august la Lisabona.

Kylian Mbappe, accidentat în finala Cupei Franței

Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57
În timpul finalei disputate cu cei de la St. Etienne, Kylian Mbappe a fost victima unei intrări teribile, iar francezul a fost scos de pe teren. Loic Perrin a avut o intrare extrem de dură asupra lui Kylian Mbappe, prinzându-i piciorul campionului mondial chair în pământ. Acest fault a dus la un meleu cu jucătorii ambelor echipe fiind la un pas de o bătaie general.
A participat chiar și portarul celor de la Saint Etienne, Jessy Moulin, cel care a sprintat jumătate de teren pentru a fi prezent. Arbitrul a împărțit cartonașe galbene în stânga și în dreapta, inclusiv rezervei Marco Veratti. După o analiză VAR, cartonașul galben primit de Perrin s-a transformat în roșu.
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
16/09/2021 LA 06:36