Kylian Mbappe va rata partida cu Atalanta din UEFA Champions League. Atacantul s-a accidentat în finala Cupei Franţei, iar francezii au anunțat azi perioada pe care o va petrece Mbappe pe margine, până va putea din nou să evolueze. În urmă cu două zile, clubul parizian anunța că Mbappe a suferit doar o entorsă, ligamentele nefiind afectate. Chiar și așa, perioada de inactivitate va fi mai mare decât se așteptau francezii.
Azi, PSG a anunţat, după investigaţii suplimentare, că Mbappe va lipsi trei săptămâni de pe teren. Astfel, atacantul va rata şi duelul cu Atalanta din sferturile de finale ale UEFA Champions League, programat să se dispute pe 12 august la Lisabona.

Kylian Mbappe, accidentat în finala Cupei Franței

Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
IERI LA 16:48
În timpul finalei disputate cu cei de la St. Etienne, Kylian Mbappe a fost victima unei intrări teribile, iar francezul a fost scos de pe teren. Loic Perrin a avut o intrare extrem de dură asupra lui Kylian Mbappe, prinzându-i piciorul campionului mondial chair în pământ. Acest fault a dus la un meleu cu jucătorii ambelor echipe fiind la un pas de o bătaie general.
A participat chiar și portarul celor de la Saint Etienne, Jessy Moulin, cel care a sprintat jumătate de teren pentru a fi prezent. Arbitrul a împărțit cartonașe galbene în stânga și în dreapta, inclusiv rezervei Marco Veratti. După o analiză VAR, cartonașul galben primit de Perrin s-a transformat în roșu.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
IERI LA 11:58
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24