“Kylian Mbappe a făcut o donaţie foarte mare pentru a susţine activitatea Fundaţiei Abbé Pierre şi a-I ajuta pe cei fără adăpost, vulnerabili în perioada pandemiei de coronavirus. Generozitatea sa va permite în special realizarea acţiunilor urgente: acces la apă şi la igienă pentru persoanele nevoiaşe, acces la hrană şi adăpost pentru persoanele fără casă….”, se arată într-un comunicat al fundației. Nu a fost precizată suma.

Gestul minunat făcut de granzii din Bundesliga pentru salvarea cluburilor în dificultate

Și fotbaliștii din Germania se implică. Cele 4 echipe din Germania care au participat în UEFA Champions League în acest sezon au decis să strângă 20 de milioane de euro, sumă care va fi folosită pentru a ajuta cluburile din primele 2 ligi care vor avea probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus.
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
ACUM 4 ORE
Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig și Bayer Leverkusen au decis să ofere banii din drepturile TV care urmau să ajungă la ele, un total de aproximativ 12.5 milioane de euro. Alte 7.5 milioane de euro vor fi oferite de cele 4 cluburi din propriile resurse.
Vestea vine după ce jucătorii și oficialii celor de la Bayern și Dortmund au decis să aibă salariile reduse cu până la 25% pentru a putea fi plătiți în continuare alți angajați ai cluburilor.
Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 4 ORE
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 6 ORE