În toamnă, după duelul cu Livingston, scor 0-0, Kris Boyd l-a criticat aspru pe Hagi Jr, în speclial atitudinea delăsătoare a internaționalului nostru deranjând.
"Au fost prea mulți pasageri astăzi. Cred că Ianis Hagi nu a făcut nimic din punct de vedere al implicării. Nu vreau să-i pun o etichetă, dar, să fiu sincer, a părut dezinteresat, iar Rangers a plătit mulți bani pe el", a declarat vârful care s-a lăsat de fotbal în 2019.
Acum, după Old Firm, discursul lui Boyd a fost la 180 de grade. După două goluri și un assist în ultimele 4 partide, Ianis a început partida cu marea rivală din postura de rezervă. După o primă parte în care trupa lui Gerrard a suferit, fosta mare legendă a lui Liverpool l-a aruncat pe Hagi Jr în luptă încă din primul minut al părții secunde.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
IERI LA 05:08
Cu el în teren, Rangers a arătat o altă față și a reușit să câștige partida, scor 1-0, și să se distanțeze la 19 puncte în fruntea clasamentului. E adevărat, Celtic are 3 meciuri mai puțin, dar doar o minune ar putea să îi priveze pe Rangers de titlu de campioană.

Kris Boyd, despre Ianis Hagi: "Românul a făcut diferența"

Kris Boyd a analizat pentru Sky Sports disputa de pe Ibrox și a ținut să remarce în mod special schimbarea la față a lui Rangers, odată cu introducerea lui Ianis Hagi.
"Ianis Hagi a fost probabil ghinionist că nu s-a aflat în formula de start. A fost starul meciului după ce a fost lăsat inițial pe bancă. Românul a făcut diferența în a doua repriză. Intrarea lui pe teren a echilibrat jocul lui Rangers. A fost o după-amiază foarte bună pentru el", a precizat Kris Boyd pentru Sky Sport.
O adevărată legendă pe Ibrox, Kris Boyd a evoluat pentru Rangers în două rânduri. Inițial, în perioada 2006-2010, vârful a avut o rată de goluri impresionantă, marcând de 101 ori în 143 de partide.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50