Robbie Ryan, acum în vârstă de 43 de ani, fost fundaș irlandez, a îmbrăcat tricoul lui Millwall în 226 de meciuri în campional, iar ultima lui apariție a avut loc chiar în finala FA Cup din 2004, dintre Millwall și Manchester United, atunci când l-a marcat pe Cristiano Ronaldo, un tânăr de mare perspectivă în acel moment.
Vorbind pentru The Independent, irlandezul a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre Ronaldo, ajuns acum o legendă a fotbalului: "Ronaldo era slab, dar înalt, mult mai înalt decât credeam eu. Apoi, desigur că ți se părea că e un tip cool, observai deja că va ajunge un jucător incredibil. Maradona era grozav, dar probabil că el și Lionel Messi sunt cei mai puternici fotbaliști din istorie", a spus Robbie Ryan pentru sursa citată.

În 2004 îl marca pe Cristiano Ronaldo în finala Cupei Anlgiei, acum lucrează la metrou

MLS
Messi și Cristiano Ronaldo, doriți de către David Beckham într-un Dream Team nemaivăzut la Miami
28/02/2021 LA 05:37
"Acum pot să spun asta și să mă mândresc: Am încercat să-l marchez pe Cristiano Ronaldo. Nu vorbesc niciodată de meciuri, dar îmi amintesc că după 3-4 minute mingea a ajuns în zona mea, aș fi putut să atac, dar nu am dorit să joc tot meciul cu un cartonaș galben în dreptul meu. Din acel moment a devenit foarte greu, din păcate, Ronaldo juca pe partea mea", a mai spus Robbie Ryan.
După acea finală din 2004, pe care Manchester United a câștigat-o cu 3-0 , Ronaldo marcând golul care a închis tabela, Ryan a evoluat pentru echipe ca Bristol Rovers și Welling United înainte să ia decizia de a se retrage pentru totdeauna din fotbal și a schimba cariera. Fostul fundaș în vârstă de 43 de ani a adăugat: "Acum lucrez la metroul din Londra, repar tot ce ține de șine atunci când trenurile sunt oprite. Nu m-am îmbogățit din fotbal, dar îmi place ce fac acum, am o familie frumoasă și nu-mi lipsește fotbalul", a mai spus Ryan.
Serie A
Juventus și-a publicat raportul financiar la jumătatea sezonului! Pierderi uriașe pentru torinezi
25/02/2021 LA 16:22
Serie A
Juventus câștigă clar cu Crotone și speră în continuare la titlu! Ronaldo, o nouă bornă uimitoare
22/02/2021 LA 21:38