Robbie Ryan, acum în vârstă de 43 de ani, fost fundaș irlandez, a îmbrăcat tricoul lui Millwall în 226 de meciuri în campional, iar ultima lui apariție a avut loc chiar în finala FA Cup din 2004, dintre Millwall și Manchester United, atunci când l-a marcat pe Cristiano Ronaldo, un tânăr de mare perspectivă în acel moment.
Vorbind pentru The Independent, irlandezul a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre Ronaldo, ajuns acum o legendă a fotbalului: "Ronaldo era slab, dar înalt, mult mai înalt decât credeam eu. Apoi, desigur că ți se părea că e un tip cool, observai deja că va ajunge un jucător incredibil. Maradona era grozav, dar probabil că el și Lionel Messi sunt cei mai puternici fotbaliști din istorie", a spus Robbie Ryan pentru sursa citată.

În 2004 îl marca pe Cristiano Ronaldo în finala Cupei Anlgiei, acum lucrează la metrou

Cupa Mondială FIFA
Ronaldo a răbufnit când a fost scos de pe teren! "Te grăbești al dracului de rău!" Explicația dată
ACUM 12 ORE
"Acum pot să spun asta și să mă mândresc: Am încercat să-l marchez pe Cristiano Ronaldo. Nu vorbesc niciodată de meciuri, dar îmi amintesc că după 3-4 minute mingea a ajuns în zona mea, aș fi putut să atac, dar nu am dorit să joc tot meciul cu un cartonaș galben în dreptul meu. Din acel moment a devenit foarte greu, din păcate, Ronaldo juca pe partea mea", a mai spus Robbie Ryan.
După acea finală din 2004, pe care Manchester United a câștigat-o cu 3-0 , Ronaldo marcând golul care a închis tabela, Ryan a evoluat pentru echipe ca Bristol Rovers și Welling United înainte să ia decizia de a se retrage pentru totdeauna din fotbal și a schimba cariera. Fostul fundaș în vârstă de 43 de ani a adăugat: "Acum lucrez la metroul din Londra, repar tot ce ține de șine atunci când trenurile sunt oprite. Nu m-am îmbogățit din fotbal, dar îmi place ce fac acum, am o familie frumoasă și nu-mi lipsește fotbalul", a mai spus Ryan.
Cupa Mondială FIFA
Cine sunt favoriții la titlul de Fotbalistul turneului după faza grupelor! Ronaldo nu prinde top 10
ACUM 14 ORE
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, "înțepat" de fanii Coreei de Sud! Ce au putut să facă după o ratare a portughezului
ACUM 15 ORE