Ajuns în Franța în urmă cu un an, Cesc Fabregas a văzut îndeaproape evoluția lui Kylian Mbappe din ultima perioadă și îl consideră pe atacantul francez jucătorul numărul 1 în fotbal în acest moment, peste Leo Messi și Cristiano Ronaldo!
Fabregas a vorbit pentru postul radio Cadena Cope pe acest subiect. El a fost întrebat de moderator care ar fi primul jucător pe care l-ar transfera la o echipă în acest moment.
Cristiano are 35 de ani, Leo va împlini 33 de ani, sunt mai bătrâni. Pentru tinerețe, talent, dorință și mentalitate, l-aș transfera pe Mbappe. Gândul de a-l avea pentru 10 ani în echipă.. L-aș transfera. Mai sunt alți jucători precum Neymar și Haaland, dar pentru felul în care înscrie și pentru viteza pe care o are, Mbappe îmi aduce aminte de Henry. L-am urmărit din spate și e o plăcere să-i trimiți o pasă lungă într-un spațiu liber
Alte Sporturi
#NutriSport Rolul hidratării în obținerea performanței sportive
20/04/2020 LA 07:56

Cu gândul la străbunica lui

Cesc Fabregas a intervenit după ce 32 de bătrâni de la căminul Arenys de Mar, de lângă Barcelona, au afișat simptome pentru COVID-19. Printre bătrâni este și străbunica sa, Flora, cea care are 95 de ani.
Fabregas a plătit ca toți cei 32 de bătrâni să fie testați iar rezultatul a arătat că 13 dintre aceștia erau pozitivi, inclusiv străbunica sa. Fabregas a aranjat ca 16 dintre bătrâni să fie mutați într-un hotel. Din fericire, străbunica lui Fabregas nu afișa simptome periculoase.
"Săraca femeie s-a îmbolnăvit la 95 de ani. Știu că o parte dintre bătrâni nu s-a infectat și am vrut să îi țin cât mai feriți la vârsta lor. Joi am vorbit în apel video cu Flora, părea că e în stare bună și cu moralul ridicat. Cel mai rău e că nu putem să o îmbrățișăm. Sper că va reuși să treacă peste asta, dar știm poate fi de complicat" a spus Fabregas pentru La Sexta.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 8 MINUTE
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 4 ORE