La aproape 39 de ani (va împlini 39 de ani pe 3 octombrie), Zlatan Ibrahimovic a anunțat că nu are de gând să renunțe în viitorul apropiat la cariera de profesionist. Starul suedez a rezistat 90 de minute în teren pentru două meciuri din Serie A la interval de 72 de ore. Într-un material video postat pe rețelele de socializare, realizat dintr-un colaj în care apare în diferite ipostaze ale carierei, Zlatan Ibrahimovic le-a răspuns contestatarilor și a transmis că este ”abia la încălzire”, finalul carierei lui în fotbal fiind încă departe.
”Credeți că sunt terminat, că a mea carieră se termină în curând, nu mă cunoașteți! Toată viață a trebuit să lupt, nimeni nu a crezut în mine, așa că a trebuit să cred eu în mine. Unii oameni au vrut să mă distrugă, dar tot ce au făcut a fost să mă facă mai puternic. Unii au vrut să profite de mine, dar doar m-au făcut mai înțelept. Credeți că sunt terminat acum? Vă spun tuturor un singur lucru, nu sunt ca voi, eu sunt Zlatan Ibrahimovic și abia mă încălzesc”, a anunțat Zlatan Ibrahimovic.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28

Zlatan Ibrahimovic nu are de gând să se retragă

Din ianuarie, de când a revenit la AC Milan, după doi ani petrecuți la LA Galaxy, Zlatan Ibrahimovic a evoluat în 18 partide în Serie A, reușind să marcheze opt goluri și să ofere patru pase decisive. Contractul lui Zlatan Ibrahimovic cu AC Milan va expira pe 31 august, dar șefii clubului italian au anunțat că vor purta discuții pentru o eventuală prelungire a înțelegerii la finalul campionatului.
Zlatan Ibrahimovic a schimbat des clubul după plecarea de la PSG, acolo unde a fost golgheterul all-time (înainte să fie depășit de Cavani). A jucat la Manchester United, pentru ca apoi să meargă în MLS la LA Galaxy. În iarnă, a decis să se întoarcă la fostul său club, AC Milan. Ibrahimovic a mai evoluat pentru Milan și în perioada 2010-2012, reușind să cucerească un titlu în Serie A și o Supercupă a Italiei.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53