Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Betis - Real Madrid 0-1. Victorie grea pentru gruparea blanco. Benzema, cel mai bun start de sezon

Cristian Mihală

Publicat 29/08/2021 la 00:58 GMT+3

Real Madrid s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Betis, din etapa a 3-a a La Liga. Unicul gol al partidei a purtat semnătura lui Carvajal.

Carvajal Benzema (Real Madrid)

Credit imagine: EFE

Meci greu pentru formaţia lui Ancelotti la Sevilla. Gazdele au început partida extrem de hotărât, lucru care s-a văzut şi pe foaia arbitrului Hernandez, care a fost nevoit să scoată de 5 ori cartonaşul galben din buzunar în prima repriză pentru a-l arăta băieţilor lui Pellegrini. Nici tehnicianul nu a scăpat din a fi sancţionat, pe final de primă repriză, pentru proteste.
Duelul a fost mai echilibrat decât anticipa oricine, Betis ridicându-se în multe momente la valoarea adversarului. Mai mult, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Real Madrid în confruntarea de sâmbătă seară a fost Courtois, lucru care imortalizează perfect faptul că "galacticii" au avut o partidă teribil de grea.
Golul izbăvirii pentru gruparea blanco a venit după o oră, când Carvajal a reluat în poartă, superb, o pasă a lui Benzema, la o fază în care Vinicius a fost extrem de inteligent, trăgând doi adversari după el.
De notat că Eden Hazard a bifat al treilea meci al sezonului, după ce în confruntările cu Levante şi Alaves fusese titular. De această dată belgianul a intrat din postura de rezervă, în locul lui Vinicius şi speră ca, după pauza internaţională, să fie capabil să evolueze 90 de minute. Fostul star al lui Chelsea a avut un sezon trecut de coşmar, accidentându-se pe bandă rulantă şi chiar s-a zvonit că Perez va încerca să îl vândă în această vară.
Benzema, autorul pasei decisive, a fost deja implicat direct în 5 goluri în actualul sezon: 3 goluri şi 2 assisturi. Este cel mai bun start de stagiune pentru francez la Real Madrid
După 3 etape, Real e lideră în La Liga, cu 7 puncte, dar poate fi depăşită în clasament de campioana Atletico, formaţie care are maximum de puncte după două runde.

Termenul dat de Real Madrid lui PSG pentru transferul lui Mbappe, prelungit

Ofensiva Realului nu a arătat excelent sâmbătă seară, dar lucrurile se pot regla dacă Kylian Mbappe, marele vis al lui Florentino Perez, va sosi pe Bernabeu.
Spaniolii au venit cu o a doua ofertă, ultima, încă de joi: 170 de milioane + 10 milioane sub formă de bonus, în funcţie de randamentul atacantului. Azi L'Equipe anunţase că Real i-a transmis lui PSG că aşteaptă un răspuns la ofertă până duminică, probabil pentru a avea timp să se reorienteze către altă ţintă luni, în ultima zi de mercato. Marca anunţă însă că Perez le-a oferit celor din conducerea de pe Parc des Princes răgaz până luni, la ora 18:00, pentru a se decide dacă îl cedează sau nu pe Mbappe.
În contextul în care oferta aceasta nu va fi acceptată, Real va semna cu vârful în iarnă, din postura de jucător intrat în ultimele 6 luni de contract, urmând ca Kylian să ajungă în capitala Spaniei de sezonul viitor. Oficialii de pe Bernabeu sunt totuşi dispuşi la acest sacrificiu financiar acum pentru a îşi îndeplini obiectivele în actuala stagiune şi pentru a nu mai avea emoţii că Liverpool şi, în special City, ar putea intra pe fir. Ambele şi-au manifestat în ultima perioadă interesul pentru atacant, dar agentul lui le-a transmis că Mbappe ia în calcul să meargă doar la Real.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo