Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură dură pentru Real Madrid: Karim Benzema, OUT din El Clasico! Anunțul presei din Spania

Bianca Dumitru

Publicat 19/03/2022 la 14:47 GMT+2

Real Madrid va primi duminică seară, de la ora 22:00, vizita celor de la Barcelona, în derby-ul etapei a 29-a din La Liga. Pe lângă absența lui Ferland Mendy, Carlo Ancelotti se mai confruntă cu o problemă importantă: Karim Benzema nu va putea să fie folosit din cauza unor probleme musculare.

Karim Benzema (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid - Barcelona este cel mai așteptat meci de la finalul acestei săptămâni. Confruntarea de pe Santiago Bernabeu se anunță una de zile mari, ținând cont că ambele echipe traversează o formă de vis.
Madrilenii au probleme serioase de lot, iar Carlo Ancelotti a primit astăzi vestea pe care nu și-o dorea. Pe lângă Ferland Mendy, care va rata meciul cu marea rivală din cauza unei accidentări la piciorul stâng, antrenorul "galacticilor" nu va putea conta nici pe Karim Benzema.
Golgheterul lui Real Madrid a acuzat unele probleme musculare în timpul meciului cu Mallorca de luni și nu a fost încă recuperat, nici astăzi neparticipând la antrenament alături de colegii săi.
Potrivit jurnaliștilor publicației EFE, deși s-a spus că starea atacantului este din ce în ce mai bună, acesta nu se va reface până la meciul cu Barcelona și nu va putea fi folosit.
În plus, din cauza problemelor musculare, Benzema nu va merge în lotul echipei naționale a Franței pentru meciurile amicale din această lună.
Citește și:

Mendy, OUT de la meciul cu Barcelona

Antrenorul italian nu se va putea baza pe Ferland Mendy, titularul de drept pentru postul de fundaș stânga. Francezul a ieșit accidentat în minutul 80 al meciului de la Mallorca și după ultimele analize s-a constatat că are probleme serioase la mușchii adductori de la piciorul stâng. Conform as.com, accidentarea îl va ține departe de teren în jur de 10-15 zile, neexistând nicio șansă de a fi recuperat până duminică.
În aceste condiții, Ancelotti se va vedea obligat să-l folosească pe Marcelo ca titular, ceea ce ar putea reprezenta o problemă în acea zonă a terenului, ținând cont că brazilianul nu este într-o formă deosebită.
Real Madrid are momentan 15 puncte peste Barcelona, cu mențiunea că formația blaugrana are un meci în minus. Astfel, doar o victorie a catalanilor în El Clasico ar mai putea genera un oarecare suspans în lupta pentrru titlu pe finalul de sezon.
Forma celor două echipe este una fantastică înainte de marele meci de pe Bernabeu, dar Real va avea avantajul unor zile suplimentare de odihnă. Dacă echipa lui Ancelotti a avut timp să pregătească în tihnă super-duelul de duminică, Barcelona a jucat joi returul cu Galatasaray din optimile Europa League, în urma căruia catalanii s-au calificat în Final 8-ul competiției.
Meciul dintre Real Madrid și Barcelona este programat duminică, de la ora 22:00, si va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo