Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a câștigat derby-ul cu Atletico! Benzema și Asensio au făcut K.O. trupa lui Diego Simeone

Irina Aldea

Actualizat 12/12/2021 la 23:56 GMT+2

Real Madrid a câștigat derby-ul cu Atletico, în etapa cu numărul 17 din La Liga. Băieții lui Carlo Ancelotti au câștigat pe Bernabeu 3 puncte importante și s-au distanțat în fruntea clasamentului.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a impus pe Bernabeu în derby-ul etapei a 17-a din La Liga, în fața lui Atletico Madrid. Karim Benzema a deschis scorul după o centrare foarte bună a lui Vinicius Junior. Francezul nu l-a iertat pe Oblak, marcând un gol superb încă din minutul 16. Acesta a fost scorul de la pauză.
În partea a doua, Atletico Madrid a încercat să ridice nivelul, dar gazdele nu au luat piciorul de pe accelerație și au mai lovit o dată în poarta lui Oblak, de data aceasta prin Asensio, care de asemenea a primit o pasă excelentă de la Vinicius Junior. În acest moment, Real Madrid are 42 de puncte după 17 etape parcurse.
Podiumul din La Liga este completat de Sevilla, cu 34 de puncte, și Betis, cu 33 de puncte. Atletico Madrid ocupă de abia locul 4, cu 29 de puncte. Pentru Real Madrid urmează meciurile cu Cadiz și Athletic Bilbao, acestea fiind ultimele din acest an calendaristic. În 2022, băieții lui Ancelotti vor juca primul meci cu Getafe, iar apoi vor primi vizita celor de la Valencia.

Real Madrid – Atletico Madrid 2-0 | Echipele de start

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Vinicius Jr. Rezerve: Lunin - Bale, Camavinga, Diaz, N. Fernandez, Hazard, Isco, Jovic, Lucas, Marcelo, Rodrygo, Valverde. Antrenor: Carlo Ancelotti
  • Atletico: Oblak - Llorente, Felipe, Kondongbia, Hermoso - Correa, Koke, De Paul, Carrasco - Griezmann, Cunha. Rezerve: Lecomte - Camara, Herrera, Joao Felix, Lemar, Renan Lodi, Serrano, L. Suarez, Tripper. Antrenor: Diego Simeone
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo