Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii

Bianca Dumitru

Publicat 15/05/2022 la 22:38 GMT+3

În această seară s-au disputat meciurile din penultima etapă a campionatului Spaniei. Toate cele 4 echipe din fruntea clasamentului, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid și Sevilla, au obținut rezultate de egalitate.

El delantero brasileño del Real Madrid CF, Rodrygo Goes, ante el defensa del Cádiz Pacha Espino (i), durante el encuentro correspondiente a la jornada 37 de primera división que disputan este domingo en el estadio Nuevo Mirandilla, en la capital gaditana.

Credit imagine: EFE

În această seară, în La Liga, s-au disputat partidele din penultima etapă a sezonului. Real Madrid, care și-a adjudecat deja titlul, a înfruntat-o pe Cadiz, în deplasare.
"Galacticii" nu au reușit decât o remiză. După ce Diaz a deschis scorul în minutul 5, după un assist al lui Rodrygo, Sobrino a restabilit egalitatea înainte de pauză.
În repriza secundă, gazdele au avut șansa de a intra în avantaj după o lovitură de la 11 metri, dar tânărul portar Lunin a avut o intervenție de excepție și s-a opus golului.
Real Madrid a ajuns, astfel, la 85 de puncte, fiind la 12 puncte de Barcelona, care a obținut, la rândul său, astăzi, un rezultat de egalitate, pe terenul celor de la Getafe, scor 0-0.
Citește și:

Luis Suarez, ultimul meci pe Wanda Metropolitano

O remiză au înregistrat, în penultima etapă din acest sezon, și Atletico Madrid și Sevilla, echipele de pe locurile 3 și 4, care s-au înfruntat pe terenul fostei campioane din La Liga.
Echipa lui Diego Simeone a deschis scorul în minutul 30, prin Gimenez, și a fost foarte aproape de o victorie, însă En Nesyri a restabilit egalitatea în minutul 85, stabilind și scorul final, 1-1.
Meciul de pe Wanda Metropolitano a fost ultimul pe care Luis Suarez l-a disputat în fața suporterilor lui Atletico Madrid. După ce Diego Simeone a confirmat plecarea fotbalistului la finalul acestui sezon, uruguayanul a fost titularizat în această seară.
Fanii fostei campioanei a Spaniei i-au mulțumit lui Suarez pentru contribuția pe care și-a adus-o în stagiunea precedentă la câștigarea titlului.

Real Sociedad și-a asigurat prezența în Europa League

Într-un alt meci al serii, Villarreal a fost învinsă cu scorul de 1-2 de Real Sociedad și este în pericol de a rata prezența în următorul sezon al cupelor europene.
Echipa lui Unai Emery, care a ajuns în această stagiune până în semifinalele Champions League, este acum pe loc de Conference League, dar are un avans de doar un punct în fața lui Athletic Bilbao.
De cealaltă parte, Real Sociedad și-a asigurat, în urma victoriei din deplasare, prezența în următoarea stagiune de Europa League, având cu 6 puncte mai mult decât Villarreal.

Rezultatele etapei a 37-a

  • Athletic Bilbao 2-0 Osasuna
  • Atletico Madrid 1-1 Sevilla
  • Betis 2-0 Granada
  • Cadiz 1-1 Real Madrid
  • Celta Vigo 1-0 Elche
  • Getafe 0-0 Barcelona
  • Levante 3-1 Alaves
  • Mallorca 2-1 Vallecano
  • Villarreal 1-2 Real Sociedad
  • Espanyol 1-1 Valencia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol