Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, good fo(u)r you! Madrilenii, succes fără emoții în fața celor de la Elche

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/02/2023 la 23:55 GMT+2

Real Madrid s-a impus categoric, scor 4-0, în fața celor de la Elche, într-o partidă contând pentru runda 21 din LaLiga. Asensio, Benzema cu o dublă și Luka Modric au fost marcatorii formației lui Ancelotti, care micșorează la 8 puncte distanța de liderul Barcelona.

Los jugadores del Real Madrid celebran un gol ante el Elche

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Real Madrid și Elche s-au întâlnit miercuri seara în ultima partidă a rundei a 21-a din LaLiga, după ce madrilenii au jucat în week-end finala Campionatului Mondial al Cluburilor, pe care și-au adjudecat-o cu 5-3 în fața celor de la Al-Hilal.
Gazdele au început meciul cu gândul doar la succes, după ce ultima etapă din întrecerea internă fusese pierdută cu Mallorca, scor 0-1, iar distanța față de liderul Barcelona, învingător la finele săptămânii, devenise de 11 puncte.
Elevii lui Ancelotti au deschis repede scorul, punctând după doar 8 minute de la primul fluier al întâlnirii. Asensio a reușit să treacă, în drumul spre poartă, de câțiva adversari, pentru a finaliza cu un șut la colțul lung, pentru 1-0 pe tabelă.
La capătul primei jumătăți de oră, Realul a ajuns la punctul cu var, după ce mingea expediată de Benzema, cu capul, l-a lovit în mână pe Roco. De la punctul de la 11 metri, același Benzema nu a avut emoții și a transformat sigur, majorând ecartul formației sale.
Madrilenii au stabilit soarta jocului încă din prima repriză, reușind să mai înscrie încă o dată până la pauză. Gonzalez l-a faultat în careu pe Rodrygo, iar arbitrul a dictat cel de-al doilea penalty în favoarea Realului, cu un minut înainte de pauză.
Același Karim Benzema a trecut la punctul cu var și a semnat dubla, făcând 3-0, scorul pauzei.
CITEȘTE ȘI:

Real Madrid, victorie categorică cu Elche

Real Madrid, cu ecart important după prima repriză, nu a scăzut ritmul nici în actul secund. Madrilenii au continuat să își creeze ocazii și să fie periculoși la poarta oaspeților. Benzema a fost aproape de al treilea gol, dar șutul cu latul a trecut pe lângă poartă.
Până la urmă gazdele au făcut 4-0 când intraseră deja în ultimele 10 minute de joc. Modric a reușit o execuție spectaculoasă, fără șanse pentru portar, de la limita careului de șaisprezece metri.
S-a terminat 4-0 pentru Real, care ajunge la borna 48, micșorând la 8 puncte ecartul față de liderul Barcelona.
Rezultatele etapei 21 din La Liga:
  • Cadiz - Girona 2-0
  • Almeria - Real Betis 2-3
  • Sevilla - Mallorca 2-0
  • Valencia - Bilbao 1-2
  • Getafe - Rayo 1-1
  • Celta Vigo - Atletico Madrid 0-1
  • Valladolid - Osasuna 0-0
  • Villarreal - Barcelona 0-1
  • Espanyol - Real Sociedad 2-3
  • Real Madrid - Elche 4-0

Real Madrid - Elche | Echipele de start

  • Real Madrid: Lunin - Carvajal, Militao, Nacho, Alaba - Valverde, Camavinga, Ceballos - Asensio, Benzema, Rodrygo. Rezerve: Arribas, Canizares, Diaz, L. Lopez, Vazquez, Modric, Odriozola, Rudiger, Tchouameni, Vallejo. Antrenor: Carlo Ancelotti
  • Elche: Badia - Gonzalez, Roco, Magallan - Carmona, Guti, Gumbau, Clerc - Fidel, Ponce, Nteka. Rezerve: Bigas, Blanco, Boye, Cheikh, Josan, Lirola, J. Lopez, Mercau, Morente, Verdu, Werner. Antrenor: Pablo Machin
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo