Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Aguero se retrage din fotbal, din cauza problemelor cardiace de la debutul său, ca titular, pentru Barcelona

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/12/2021 la 15:50 GMT+2

Sergio Aguero urmează să-și anunțe retragerea din fotbal într-o "ceremonie specială, miercuri", după ce a suferit probleme cardiace, în urmă cu o lună.

Sergio Aguero

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Moraru Viviana
Ajuns la 33 de ani, Sergio Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, în urmă unor dureri în piept, resimțite după doar 41 de minute din primul său start pentru Barcelona, împotriva lui Alaves, luna trecută.
Atacantului i s-a recomandat, inițial, să se odihnească 3 luni, dar acum își plănuiește retragerea permanentă din fotbal, la doar 33 de ani, conform Marca. Kun Aguero a ajuns la Barcelona liber de contract de la Manchester City, vara trecută, și a debutat ca titular pentru noul său club împotriva lui Alaves, meci în care a avut dureri în piept.

Sergio Aguero, așeptat să-și anunțe retragerea din fotbal, din cauza problemelor caridace

Argentinianul a cerut imediat asistență medicală pe teren, după ce s-a plâns și de amețeli. Staff-ul medical al Barcei s-a grăbit pentru a-l ajuta pe Kun, dorind să-l scoată de pe teren cu o targă, însă atacantul a părăsit, în cele din urmă, singur, suprafața de joc. Argentinianul a petrecut următoarele 2 zile în spital, unde a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, în urma mai multor teste efectuate.
Manchester City, fostul club al lui Kun Aguero, și-a arătat suportul față de argentinian. Printre cei care i-au transmis un mesaj de susținere se numără și Pep Guardiola. Acesta a spus: "Am vorbit cu agentul său. Este o veste dificilă pentru el și familia lui. Sănătatea și viața sunt mai importante decât orice altceva".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo