Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șoc în La Liga! Barca, învinsă de Cadiz pe propriul teren. Real Madrid, tot mai aproape de titlu

Andrei Nicolae

Actualizat 19/04/2022 la 00:05 GMT+3

Ultimul meci al etapei a 32-a în la Liga s-a încheiat cu o surpriză uriașă. Barcelona lui Xavi a fost învinsă de Cadiz pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Cadiz's Spanish forward Lucas Perez (C) celebrates after scoring a goal during the Spanish League football match between FC Barcelona and Cadiz CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 18, 2022

Credit imagine: Getty Images

Invincibilitatea echipei lui Xavi în La Liga s-a încheiat după 15 meciuri, perioadă în care a înregistrat 11 victorii și 4 egaluri. La câteva zile după ce a fost eliminată de Frankfurt în sferturile de finală ale Europa League, Barca a suferit un șoc și mai mare pe plan intern. A fost învinsă de Cazdiz, tot în propriul fief, cu 1-0. Adversara catalanilor era în zona retrogradării înaintea întâlnirii.
Unicul gol la partidei a fost înscris de Lucas Perez în minutul 48. Barcelona a dominat categoric partida, a avut o posesie undeva în jurul a 75%, și-a creat și aproape 20 de ocazii de gol, dar nu a găsit drumul spre gol.

Primul meci pierdut de Barca pe teren propriu în 2022, în campionat

Catalanii nu mai pierduseră un meci pe Camp Nou, în campionat, de la începutul lunii decembrie, cu Betis Sevilla (0-1). Astfel, după acest rezultat, lucrurile sunt și mai clare în prinvința titlului.
Pentru a deveni matematic campioană, Real Madrid mai are nevoie de 7 puncte în 6 jocuri. După disputarea meciurilor din etapa a 32-a, Los Blancos sunt în frunte cu 75 de puncte, fiind urmați de Barca, Sevilla și Atletico, toate trei cu câte 60 de puncte. Catalanii au un joc mai puțin disputat.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo