Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

2 titulari de la Real Madrid, în pericol să rateze derby-ul cu Atletico! Ce probleme de lot are Ancelotti

Bianca Dumitru

Publicat 23/02/2023 la 09:41 GMT+2

Real Madrid a obținut o victorie răsunătoare în această săptămână, pe terenul celor de la Liverpool, înainte de derby-ul cu Atletico Madrid din La Liga. În urma duelului din Champions League, doi jucători din lotul lui Carlo Ancelotti riscă să rateze meciul din weekend.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a impus marți seară, pe terenul celor de la Liverpool, cu scorul de 2-5, în meciul tur din optimile Champions League. "Galacticii" au întors rezultatul, după ce au fost conduși cu 2-0, și și-au asigurat în mare măsura calificarea în sferturi.
Carlo Ancelotti a primit, însă, și o veste proastă la finalul partidei de pe Anfield. David Alaba și Rodrygo au ieșit de pe teren cu probleme musculare și ar putea rata derby-ul cu Atletico Madrid, din a 23-a etapă a La Liga, meci programat sâmbătă, de la ora 19:30.
David Alaba ar fi simțit o înțepătură la ischio-coarda piciorului drept, în timp ce Rodrygo are dureri la mușchiul fesier stâng. Cei doi vor face teste suplimentare astăzi pentru ca staff-ul să afle dacă se va putea baza pe ei.
Conform jurnaliștilor din Spania, sunt șanse destul de mici ca Alaba și Rodrygo să joace contra lui Atletico, Ancelotti putând alege să îi menajeze pentru duelul cu Barcelona, din Cupa Spaniei, care se joacă pe 2 martie.
Un alt jucător care este incert înainte de derby-ul Madridului este Aurelien Tchouameni, care a ratat meciurile cu Osasuna și Liverpool din cauza unei gripe. Francezul are cele mai mari șanse de a fi recuperat până la meciul cu echipa lui Diego Simeone.
Citește și:

Benzema, super-motivat înainte de derby-ul cu Atletico

Chiar dacă ar putea să nu-i recupereze pe Alaba, Rodrygo și Tchouameni, Carlo Ancelotti se va baza în derby-ul cu Atletico Madrid pe Karim Benzema.
Francezul, care s-a confruntat cu unele probleme medicale în ultimele săptămâni, s-a refăcut și a jucat 86 de minute în meciul cu Liverpool din Champions League, reușind două goluri și o pasă decisivă.
Karim Benzema a ajuns, astfel, la 6 goluri împotriva lui Liverpool, în Liga Campionilor, niciun alt jucător în istorie neavând atâtea reușite contra "cormoranilor" în această competiție. El deține și recordul de goluri înscrise de un adversar pe Anfield (4 reușite).
La finalul meciului, vârful francez a făcut o scurtă radiografie a partidei, punctând că echipa din capitala Spaniei are toate atuurile pentru a cuceri al șaselea trofeu Champions League din ultimul deceniu.
"După acele 15 minute în care am fost surprinși, am văzut adevăratul Real Madrid. Fotbalul la acest nivel e dificil, diferențele sunt mici. Liverpool a început mult mai bine, dar apoi am făcut un meci mare.
Am jucat cu personalitate, am produs goluri și spectacol. Vrem să câștigăm din nou Champions League", a declarat Karim Benzema.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo