Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

3 staruri de la Barcelona nu vor ca Messi să revină pe Camp Nou! Anunțul presei din Spania

Bianca Dumitru

Publicat 29/04/2023 la 16:36 GMT+3

Lionel Messi mai are contract cu PSG până la finalul acestui sezon, iar viitorul său este incert după ce argentinianul a refuzat prima ofertă a parizienilor. Jurnaliștii din Spania au anunțat că fotbalistul, care este aproape de revenirea la Barcelona, nu este dorit pe Camp Nou de câțiva dintre jucătorii lui Xavi.

Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi nu a luat până acum nicio decizie oficială asupra viitorului său, înțelegerea sa cu PSG aflându-se în ultimele luni de contract, dar argentinianul nu duce lipsă de oferte.
Conform presei din Spania, Messi ar fi foarte aproape de revenirea la Barcelona, dar este clar că mutarea nu este ușor de realizat, din cauza problemelor financiare ale clubului blaugrana.
Jurnaliștii iberici au anunțat în acest weekend că nu toată lumea îl așteaptă pe argentinian înapoi pe Camp Nou. Dacă unii jucători, cum ar fi Pedri, sau fanii sunt nerăbdători să-l revadă în tricoul blaugrana, alții nu își doresc revenirea lui Messi în Spania.
Conform celor de la El Nacional, unul dintre cei care nu agreează întoarcerea campionului mondial la Barcelona este Marc-Andre ter Stegen. Portarul ar fi avut un conflict cu Messi în urmă cu circa 3 ani, fiind aproape de a se lovi în timpul unui antrenament, iar goalkeeper-ul pare că nu a trecut peste acel moment.
Citește și:

3 jucători de la Barcelona nu îl vor pe Messi înapoi

Revenirea argentinianului pe Camp Nou nu este văzută cu ochi buni nici de Ansu Fati, care nu ar fi dispus, potrivit sursei citate, să renunțe la numărul 10.
Mai mult, deși au avut o chimie bună, relația dintre ei s-ar fi răcit odată cu trecerea timpului, iar acum sunt distanți, unul dintre motivele fiind gelozia pe care Messi ar fi simțit-o față de noua perlă a catalanilor.
Nu în ultimul rând, cel de-al treilea fotbalist al Barcelonei care nu este încântat de posibilitatea revenirii argentinianului este Robert Lewandowski. Polonezul nu vede cu ochi buni ideea de a juca alături de Messi, nedorind să împartă prim planul ofensiv al echipei cu nimeni.
În plus, conform sursei citate, Lewandowski ar fi auzit că argentinianul și-ar dori să joace pe postul de 9 fals, ceea ce ar putea duce la eliminarea polonezului din planurile lui Xavi.
Rămâne de văzut ce alegere va face Lionel Messi în privința viitorului său, pe urmele fotbalistului aflându-se și Inter Miami, dar și echipe din Arabia Saudită.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo