Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico a anunțat că Joao Felix foarte probabil va fi transferat, din cauza relației cu Simeone

Cristian Mihală

Publicat 07/12/2022 la 13:53 GMT+2

Atacantul portughez Joao Felix, care a avut evoluţii bune pentru naţionala Portugaliei la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, s-ar putea despărţi de clubul Atletico Madrid în ianuarie din cauza relaţiei sale tensionate cu antrenorul Diego Simeone, a declarat directorul executiv Gil Marin, citat de DPA.

Joao Felix en 2022.

Credit imagine: Getty Images

''Joao este cel mai mare pariu pe care l-a făcut clubul. Cred că are cel mai înalt nivel din lume, dar, din motive în care nu intru, relaţia dintre antrenor şi el nu este bună şi nici motivaţia sa nu este pe măsură'', a declarat oficialul.
''Cel mai potrivit lucru este să analizăm dacă sunt opţiuni de despărţire. Cel mai rezonabil lucru este să ne gândim că va pleca, deşi mi-ar plăcea să rămână, însă aceasta nu este şi ideea jucătorului'', a mai spus Gil Marin.

Joao Felix, cel mai scump jucător din istoria lui Atletico Madrid

Atletico l-a transferat pe Joao Felix de la Benfica în 2019 pentru 126 de milioane de euro (record absolut pentru cei porecliți "los colchoneros"), internaţionalul portughez semnând un contract pe şapte ani.
De când portughezul a ajuns la clubul madrilen, doar Luis Suarez (34 goluri) a marcat mai mult pentru Atletico decât Joao Felix (33), care a oferit şi 16 pase decisive, însă relaţia sa cu Simeone este una rece.
Neînţelegerile au apărut la începutul acestui sezon şi, deşi Simeone a vorbit frumos despre jucătorul de 23 de ani în noiembrie, Gil Marin crede că o plecare a lui Joao Felix este de preferat.
Manchester United ar fi făcut o ofertă-mamut pentru Joao Felix, refuzată, după sosirea antrenorului olandez Erik ten Hag pe Old Trafford, dar şi Bayern Munchen şi-ar fi manifestat interesul pentru lusitan.
Joao Felix a ajuns cu Portugalia în sferturile Cupei Mondiale din Qatar şi va întâlni Marocul în această fază pe 10 decembrie. Joao Felix a marcat un gol şi a dat două pase decisive în trei meciuri jucate la turneul din Qatar.
Sursa: Agerpres
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo