Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona nu și-a ascuns satisfacția după eșecul rivalilor de la Real Madrid! Ce au postat catalanii

Bianca Dumitru

Actualizat 05/02/2023 la 18:53 GMT+2

Real Madrid a fost învinsă în această după-amiază, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Mallorca, într-un meci contând pentru a 20-a etapă din La Liga. La finalul partidei, rivalii de la Barcelona nu și-au ascuns deloc satisfacția față de acest rezultat.

Marco Asensio deluso durante Maiorca-Real Madrid - Liga 2022-23

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a suferit în această după-amiază, pe terenul celor de la Mallorca, a treia înfrângere din acest sezon al campionatului Spaniei.
"Galacticii" au cedat cu 1-0, în urma unui autogol marcat de Nacho, și se află acum la 5 puncte de Barcelona, liderul clasamentului din La Liga, care are un meci mai puțin disputat, urmând să joace de la ora 22:00 cu Sevilla.
Înaintea meciului lor, catalanii au fost cu ochii pe rivalii de la Real Madrid, iar la finalul partidei de la Mallorca nu s-au ferit să-și exprime încântarea față de rezultatul obținut de echipa lui Ancelotti.
Imediat după fluierul final din duelul Mallorca - Real Madrid, cei de la Barcelona au postat pe contul lor de Twitter o fotografie cu Xavi fericit, la care au adăugat, în descriere, un emoji cu o față zâmbitoare.
Citește și:

REAL MADRID - BARCELONA, DE 3 ORI ÎN 35 DE ZILE

Real Madrid și FC Barcelona continuă pe 3 fronturi, iar cele două mari rivale vor ajunge la 5 meciuri directe în actualul sezon. El Clasico s-a consumat deja de două ori: madrilenii s-au impus în turul din La Liga, 3-1 pe Bernabeu, iar catalanii au câștigat cu același scor finala Supercupei Spaniei, jucată în Arabia Saudită.
Vor urma alte 3 dueluri între cele mai galonate echipe din Spania, iar toate vor avea loc într-un interval de o lună. Recent s-au stabilit semifinalele Cupei Spaniei și sorții au decis ca Real și Barcelona să-și dispute un loc în ultimul act. Cealaltă semifinală le va aduce față în față pe Osasuna și Athletic Bilbao.
Partida tur ar fi trebuit să se joace în a doua săptămână din februarie, dar "galacticii" vor fi atunci în Maroc, pentru Campionatul Mondial al cluburilor, astfel că șefii fotbalului spaniol au modificat programul. Turul din semifinalele Cupei va avea loc pe 1 martie, pe Bernabeu, iar finalista se va decide pe 5 aprilie, pe Camp Nou.
Între cele două meciuri din Cupa Spaniei, cele două forțe se vor întâlni pe 19 martie și în returul din La Liga, în Catalunya, meci care va avea implicări majore în lupta pentru titlu.
Programul Barcelonei și al Realului va fi unul infernal în lunile următoare, pentru că cele două echipe vor avea de jucat și în cupele europene. Spre exemplul, El Clasico din campionat (19 martie) va avea loc la numai 4 zile distanță de partida Real Madrid - Liverpool, manșa secundă a optimilor Champions League.
Real Madrid și Barcelona s-au întâlnit de 35 de ori în istorie în Cupa Spaniei, iar catalanii au un bilanț pozitiv: 15 victorii, 8 egaluri și 12 înfrângeri. Ultimele dueluri în această competiție datează din 2019, când Barcelona a trecut în dublă manșă de Real în semifinale: 1-1 pe Camp Nou și 3-0 pe Bernabeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo