Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona și-a asigurat viitorul! Puștiul care a impresionat în această vară a semnat prelungirea contractului

Ion Alexandru

Actualizat 29/08/2023 la 15:20 GMT+3

Barcelona a descoperit încă un puști de mare viitor. Fermin Lopez are 20 de ani și a impresionat în merciurile de pregătire din această vară. Catalanii i-au pus o clauză de reziliere de mare star.

Fermín López celebra su gol en el Barcelona-Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Barcelona continuă să asigure continuitatea tinerelor talente care apar în prima echipă, iar Fermín Lopez este ultimul care a semnat prelungirea contractului. Barça a anunțat într-un comunicat că Fermin Lopez a semnat un contract până în 2027.
Fermín, al cărui contract s-ar fi încheiat în iunie 2024, a fost de acord cu o prelungire de trei ani cu clubul catalan cu o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.
Puștiul revenit în vară de la Linares pentru a evolua în echipa de tineret i-a lăsat o impresie foarte bună lui Xavi Hernández, care avea deja referințe bune după un sezon excelent la Linares, în liga a treia spaniolă.
Un gol și o pasă de gol, chiar la debutul exploziv din amicalul câștigat cu 3-0 în fața lui Real Madrid cu 3-0 au fost argumente solide pentru un viitor strălucit în blaugrana.
Mijlocașul de 20 de ani a demonstrat că poate fi o soluție pentru Xavi după ce a debutat în campionat cu Villarreal. Acest pariu al antrenorului catalan va continua și cu atât mai mult după accidentarea lui Pedri.

Barcelona, doar pe locul în La Liga

Barcelona n-a pierdut în primele 3 etape, dar egalul din prima etapă, 0-0 cu Getafe o ține deocamdată pe locul 4 în Spania. Catalanii au câștigat dramatic, 4-3 pe terenul lui Villarreal.
Xavi l-a folosit în ultimele 5 minute al succesului din ultima etapă pe Fermin Lopez, puștiul care are de astăzi o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro. Deși pare o sumă enormă, această clauză este normală pentru puștii crescuți la La Masia.
Gavi și Ansu Fati au cele mai mari clauze, 1 miliard de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo