Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, tot mai aproape de a ajunge la un acord cu Atletico în privința lui Griezmann! La ce sumă renunță catalanii

Bianca Dumitru

Actualizat 01/10/2022 la 22:14 GMT+3

FC Barcelona continuă să încerce să ajungă la un acord cu Atletico Madrid în privința transferului lui Antoine Griezmann. Catalanii ar fi dispuși să accepte doar 20 de milioane de euro, respectiv 50% din clauza stipulată în contractul francezului.

Antoine Griezmann

Credit imagine: Getty Images

Antoine Griezmann este unul dintre cei mai în formă jucători de la Atletico Madrid în acest start de sezon. Francezul nu prinde, însă, în general, mai mult de 30 de minute pe meci.
Atletico Madrid a încercat în acest început de sezon să fenteze clauza de transfer definitiv a lui Griezmann, Simeone folosindu-l pe francez maxim o jumătate de oră în majoritatea partidelor pentru a nu îi plăti Barcelonei 40 de milioane de euro.
Catalanii nu au renunțat, însă, la încercarea de a ajunge la un acord cu oficialii de pe Civitas Metropolitano pentru transferul atacantului. Șefii clubului blaugrana ar fi dispuși să renunțe la 50% din clauza de reziliere pentru a se asigura că Griezmann nu va reveni la finalul actualului sezon pe Camp Nou.
Deși fotbalistul este într-o formă bună, cei de la Barcelona nu îl vor înapoi pentru că ei încearcă să reducă din bugetul pentru salarii, lucru care ar fi împiedicat de întoarcerea francezului.
Astfel, potrivit presei din Spania, oficialii echipei catalane au făcut o prioritate din ajungerea la o înțelegere amicală cu cei de la Atletico, dorindu-și să bată palma până la începutul anului viitor. Nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la un acord înainte de startul turneului final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.
Conform jurnaliștilor iberici, madrilenii nu au făcut până acum nicio mișcare, așteptând să vadă cât de departe poate merge Barcelona pentru a scăpa de Griezmann, sperând să plătească o sumă cât mai mică.
Citește și:

Griezmann, jucătorul lunii septembrie la Atletico

Deși nu a jucat, în general, mai mult de 30 de minute per meci, Antoine Griezmann a fost desemnat Jucătorul lunii septembrie al celor de la Atletico Madrid.
Francezul a adunat 8 apariții în tricoul echipei lui Diego Simeone în acest sezon, reușind 3 goluri. Singura partidă în care a fost titular a fost derby-ul cu Real Madrid, din precedenta etapă a La Liga.
Cât a jucat Griezmann în acest sezon:
  • 29 de minute cu Sevilla
  • 90 de minute cu Real Madrid
  • 29 de minute cu Leverkusen
  • 28 de minute cu Celta Vigo
  • 30 de minute cu FC Porto
  • 28 de minute cu Real Sociedad
  • 27 de minute cu Valencia
  • 29 de minute cu Villarreal
  • 29 de minute cu Getafe
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo