Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Caz ireal în Spania! Un fotbalist din La Liga a purtat mască pentru a juca la un turneu de amatori organizat de Pique

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/01/2023 la 00:05 GMT+2

Un fotbalist din La Liga a dorit cu orice preț să fie prezent la turneul amical organizat de Pique. Deși clubul nu i-a permis, acesta a fost prezent pe teren și a evoluat cu o mască de wrestling pe cap, iar pe tricou a apărut numele "Enigma".

Jucător din La Liga cu mască. Sursă foto: Twitter

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Turneul Kings League organizat de Gerard pique le-a oferit fanilor jocuri spectaculoase de fotbal, dar și un joc neașteaptat, în care suporterii au trebuit să ghicească identitatea unui star din LaLiga.
Fotbalistul necunoscut și-a făcut apariția pe teren purtând o mască de luptător mexican pentru a-și ascunde identitatea. Acesta a purtat mâneci lungi și negre pentru a nu dezvălui nici un indiciu despre identitatea sa.
Totul s-a întâmplat din cauza faptului că echipa de care aparține jucătorul în Spania, nu a fost de acord ca acesta să participe la turneul organizat de Pique. De asemenea, nici agentul jucătorului nu l-ar fi susținut în acest demers, relatează Daily Mail, astfel că el a evoluat cu numărul 69 pe spate, iar în locul numelui a fost inscripționat "Enigma".
Fanii din toată lumea se întreabă cine ar putea fi jucătorul enigmatic și toți încearcă să pornească de la mesajul lui Pique, postat chiar înaintea meciului de tip 7 pe 7.
Fostul star al Barcelonei, care și-a anunțat retragerea în luna noiembrie a anului trecut și-a promovat liga pe Twitter, într-o postare în care a scris: "Pentru cei care vreți lucruri adevărate, avem de făcut un anunț istoric despre un jucător care va evolua duminică".
Mai târziu, fostul fundaș a dezvăluit că jucătorul evoluează în La Liga, are sub 30 de ani și poartă o mască de wrestling pentru a-și ascunde identitatea și mâneci lungi pentru a-și ascunde tatuajele.
Citește și:

Sergio Aguero a fost adversarul jucătorului mascat, în meciul organizat de Pique

În ciuda indicilor lăsate de Pique, nimeni nu și-a putut da seama până acum cine este jucătorul enigmatic. Spectatorii au încercat să-și da seama de identitatea acestuia datorită stilului de joc, însă impactul nu a fost unul evident, astfel că misiunea a devenit și mai grea.
Mai mulți fani au sugerat că cel implicat ar fi fost Isco, cel care și-a terminat contractul cu Sevilla în luna decembrie, iar în prezent nu se află sub contract cu niciun club. Alții au spus că ar fi vorba despre Denis Suarez, de la Celta Vigo, însă identitatea lui nu a fost dezvăluită.
Denis Suuarez ar fi negat că el ar fi fost cel prezent în meciul organizat de Pique. Într-o discuție transmisă pe internet cu jurnalistul Gerard Romero, jucătorul Celtei a confirmat: "Nu am fost eu".
Căutarea a continuat, rând pe rând apărând diverse nume pe listă, precum Pol Lirola, de la Elche, sau Rodrygo Riquelme, de la Girona. Ambii corespund fizicului arătat de jucătorul misterios, însă nu poate exista o certitudine clară în privința sa.
Meciul cu pricina, dintre XBUYER TEAM și Kunisports s-a încheiat cu victoria primei echipe, scor 1-0. Principalul om al celor de la XBUYER a fost Segio Aguero, cel pe care fanii au așteptat să îl vadă cu sufletul la gură.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo